Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Papierformaat
Alles zien
Merk
Alles zien
Dikte
Alles zien
Afwerking
Type opening
Kleur
Alles zien
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Showtassen en mapjes

  ( 118  producten )

Showtassen: zorg voor je getoonde documenten

 

Opbergen zonder gaatjes in een transparante insteekhoes met perforatie

 

Wil je je documenten of foto’s wel in een map opnemen, maar zonder ze te perforeren? Dan hebben we bij Lyreco de perfecte hoezen in verschillende foliesoorten en uitvoeringen. We hebben hoogkwalitatieve showtassen met perforatie, open aan de boven- en de zijkant (L-tassen) of insteekhoezen met alleen opening aan de bovenkant (U-model). Ontdek hoe handig deze gebruiksvriendelijke presentatie- en opbergsystemen zijn voor jouw onderneming!

 

Diverse soorten handige showtassen

 

Onze showtassen zijn verkrijgbaar in A4- en A5-formaat en kunnen ook in afzonderlijke vakjes zijn onderverdeeld voor bijvoorbeeld fotoalbums. De ringbandstroken kunnen beschikken over 2, 4, 11 of 23 perforaties voor alle soorten ordners of ringmappen. Zo kies je steeds de juiste insteekhoezen die het beste passen bij jouw werkwijze.

 

Showtassen bestel je vlot via de Lyreco website

 

Je foto’s en/of documenten uiterst handig en veilig in mappen steken? Bestel dan je showtassen op de Lyreco website. Met onze snijmachines, showmalbums en ringbanden heb je verder alles in huis voor professionele en aantrekkelijke documentpresentatie.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving