Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Stroombron
Kleur
Aantal cijfers op de display
Merk
Printtechnologie
Type print
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Printer rekenmachines

  ( 4  producten )

Printrekenmachines: bespaar tijd en win efficiëntie

 

Altijd een heldere afdruk van je berekeningen met een printrekenmachine

 

In vele professionele contexten is het wenselijk om een tastbaar afschrift te hebben van je berekeningen; denk aan prijsbepaling of technische bewerkingen. Met de printrekenmachines van Lyreco heb je altijd een helder afschrift van hoe een bepaalde berekening werd gemaakt. Zo vermijd je verwarring of discussie. Onze printrekenmachines beschikken over extra bewerkingen, annuleringsfuncties en kleurdruk opties om iedere professional bij te staan bij de meest complexe calculaties.

 

Alleen printrekenmachines van topmerken

 

Zoals dat geldt voor alles in ons assortiment, moeten ook onze printrekenmachines voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarom kozen we alleen voor die merken die jou een fundamentele meerwaarde bieden op vlak van gebruiksgemak en resultaat.

 

We hebben printrekenmachines van:

 

  • Citizen

 

  • Canon

 

  • Casio

 

Koop je printrekenmachines vlotjes online

 

Bekijk ons online aanbod en kies jouw ideale printrekenmachines. De kwaliteit van deze toestellen én onze service behoeft in ieder geval geen ingewikkelde berekening. Ook bureaurekenmachines of wetenschappelijke rekenmachines gewenst? Je vindt het allemaal op deze webshop.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving