Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Stroombron
Kleur
Alles zien
Merk
Alles zien
Aantal cijfers op de display
Aantal lijnen
Printtechnologie
Type print
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Rekenmachines

  ( 42  producten )

De perfecte rekenmachines? Reken op Lyreco!

 

Snelle en juiste resultaten met de gepaste rekenmachines

 

Efficiëntie, gebruiksgemak en de juiste specificaties: een simpele optelsom leert je dat de juiste rekenmachines een groot verschil maken bij alle professionele wiskundige toepassingen. Lyreco heeft specifieke professionele rekentoestellen voor de meest complexe bewerkingen binnen de verschillende aspecten van jouw onderneming. Finance, science, bureau… het zijn de degelijkheid en het gebruiksgemak van onze rekenmachines die tellen!

 

Ervaring op de teller inzake rekenmachines

 

Als deskundig verdeler van kantoorbenodigdheden hebben we bij Lyreco ook alle expertise in huis om jou de meest efficiënte rekenmachines aan te bieden. Onze rekentoestellen ondersteunen een brede waaier aan toepassingen. Van eenvoudig tot geavanceerd, je vindt het sowieso in ons aanbod:

 

 

 

 

 

 

 

Do the math, en bestel je rekenmachines bij Lyreco

 

Bestel nu jouw professionele rekenmachines voor ieder soort wiskundige bewerking via de website. Zoek je ook nog telrollen of printers? Lyreco helpt jou aan het beste professionele kantoormateriaal met een oerdegelijke service erbovenop!

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Vanzelfsprekend kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving