Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 1
Merk
Sustainable Selection
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Computers en software

  ( 11  producten )

Lyreco computerapparatuur: een plezier om mee te werken

 

Kwaliteit en optimalisatie tot in de puntjes dankzij het juiste toebehoren voor je computer

 

Topkwaliteit tot in het kleinste detail: dat is waarom bedrijven voor Lyreco kiezen. Als totaalleverancier van kantoorbenodigdheden en werkmateriaal, levert Lyreco ook hoogkwalitatieve computerapparatuur. Stuk voor stuk topproducten om het werk eenvoudiger, makkelijker en efficiënter te maken.

 

Onze computerapparatuur verlicht de arbeid

 

Docking stations, opladers, speakers, adaptors, hubs, headsets… de computerapparatuur van Lyreco verlicht al het computerwerk. Wil je je medewerkers uitrusten met de beste randapparatuur om het werk zo soepel en aangenaam mogelijk te laten verlopen? Lyreco staat voor duurzaamheid productiviteit én uiterst groot gebruikscomfort.


Bestel je computerapparatuur bij Lyreco: eenvoudig en snel

 

Geniet van de hoge kwaliteit en voordelige prijzen en bestel nu je computerapparatuur via de webshop. Voor optimale outputkwaliteit hebben we bij Lyreco printers en computerschermen op maat van jouw bedrijf. Je vindt ook een ruim assortiment computertoebehoren. De meerwaarde van onze diensten zal je snel duidelijk worden.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Vanzelfsprekend kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving