Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Merk
Alles zien
Kleur
Alles zien
Capaciteit
Alles zien
Openingsmechanisme
Toepassing/gebruik
Alles zien
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Afvalbeheer

  ( 131  producten )

Vuilnisbakken en vuilzakken bestellen

 

Geef afval geen kans met onze vuilbakken en vuilniszakken

 

Bij Lyreco kan je terecht voor een stevig assortiment producten voor afvalbeheer. Niet onlogisch, want afval correct sorteren beschermt onze planeet en daar is uiteraard iedereen mee gediend. Daarom kan je bij ons niet alleen de klassieke zwarte vuilzakken bestellen, maar ook volledig bio-afbreekbare afvalzakken.

 

Vuilnisbakken, pedaalemmers en afvalcontainers

 

Uiteraard laat je je vuilzak niet zomaar in een hoekje van je bedrijfskeuken staan. Een stijlvolle pedaalemmer of vuilnisbak op maat van jouw onderneming is een praktische oplossing en voorkomt bovendien eventuele geurhinder. Voor in je magazijn of werkatelier kies je beter een mobiele container of een vaste afvalcontainer. Die hebben we niet alleen in verschillende formaten maar ook in diverse kleuren wat het sorteren van je afval een pak eenvoudiger maakt.

 

TIP:

Wist je dat een rondslingerende sigarettenpeuk tot 5  jaar de tijd nodig heeft om volledig te vergaan? Bovendien is het ook een doorn in het oog van je bedrijfsimago. Bestel daarom een peukenzuil of wandasbak voor je buitenrokersruimte.

 

Vertrouwelijke documenten vernietigen

 

Documenten met vertrouwelijke bedrijfsinformatie gooi je liever niet zomaar in de papiercontainer bij de rest van het papierafval. Bij Lyreco heb je de keuze uit allerlei types papierversnipperaars, voor zowel occasioneel als dagelijks gebruik.

 

Waarom je vuilbakken en vuilzakken bestellen bij Lyreco?

 

Waarom niet? Je vindt bij ons immers een zeer uitgebreid aanbod producten voor afvalverwerking, schoonmaak en hygiëne. Bovendien leveren we snel én gratis vanaf 50€ ex BTW.

 

Toch nog een vraag? Dan zijn we bereikbaar via mail of op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook steeds bij je vertrouwde Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Sustainable selection

Brabantia NewIcon pedaalemmer, 30 l, zwart

Ref: 9.314.471
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving