Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Groetenkaarten

  ( 16  producten )

Wenskaarten: oprechte en verbindende communicatie

 

Zaken en appreciatie gaan hand in hand

 

Ook als ondernemer wil je natuurlijk belangrijke boodschappen van erkenning, appreciatie, deelneming of gelukwensen delen. Zo toon je niet alleen je menselijke kant, je smeedt banden die het professionele functioneren overstijgen. De wenskaarten van Lyreco zijn de ideale informatiedragers voor verbindende informele en formele communicatie.

 

Wenskaarten voor iedere gelegenheid

 

Een bevalling, pensioen, verjaardag… Voor iedere gelegenheid hebben we bij Lyreco de perfecte wenskaarten. In het rijkelijke Lyreco aanbod vind jij zonder twijfel de passende kaart om jouw boodschap gepast, origineel en stijlvol te ondersteunen.

 

Bestel je wenskaarten op de Lyreco webshop: makkelijk en snel

 

Kies je wenskaarten, bepaal de hoeveelheid en bestel ze hier op deze website. We zorgen ervoor dat jij indruk maakt met je attente en betrokken communicatiestijl. Heb je nog luxe briefpapier, schrijfpapier of printpapier nodig? Neem een kijkje en kies rustig uit.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving