Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Merk
Type slot
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Hangsloten

  ( 6  producten )

Hangsloten van Lyreco: gereedschap voor gemoedsrust

 

Onverwoestbare veiligheid met een eenvoudig hangslot

 

Om bepaalde ruimtes of kasten doeltreffend af te sluiten blijven hangsloten een beproefde methode. Bovendien zijn ze niet groot en makkelijk mee te nemen. De hangsloten van Lyreco zijn stuk voor stuk toonbeelden van onverwoestbare kwaliteit. Sluit je een ruimte of kast hiermee af, dan ben je helemaal gerust.

 

Hangsloten van Lyreco volgen jouw voorkeur

 

Smaken verschillen. Sommigen hebben liefst een slot met sleutel, anderen prefereren een slot met cijfercombinatie. Welke optie je ook kiest: met de Lyreco hangsloten krijgen onbevoegden nooit toegang. Daarvoor zorgen de uiterst hoogwaardige materialen waaruit deze krachtpatsers werden vervaardigd.

 

Hangsloten bestellen: vlot en snel op de Lyreco webshop

 

Kies de hangsloten die jouw het grootste gebruikersgemak en de hoogste veiligheid opleveren en plaats je bestelling. Zoek je nog sleutelhangers, kluizen of sleutelkasten? Ook dat hebben we bij Lyreco permanent voor jou in voorraad.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving