Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Merk
Alles zien
Capaciteit
Alles zien
Maximaal aantal kopjes
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Toestellen

  ( 22  producten )

Lyreco catering toestellen en koffiemachines versterken de inwendige mens

 

Lekkere koffie of thee, kwaliteit is vanzelfsprekend, smaak een zekerheid

In jouw bedrijf zorg je voor je mensen. Bij het aanbieden van koffie, thee of andere versnaperingen, gun je hen dan ook de beste kwaliteit, zodat ze steeds met een glimlach en vol energie hun werk kunnen doen.

 

Daarvoor zorgen de top catering toestellen en koffiemachines van Lyreco. Altijd lekkere koffie en geurige thee gegarandeerd. Daarbovenop zijn deze toestellen makkelijk te hanteren en te reinigen, zodat iedereen zijn geliefde bakje troost in geen tijd zal bereiden.

 

Espressomachine, waterkoker of filterkoffie

Wat de voorkeur van je mensen ook mag zijn; we hebben bij Lyreco de perfecte catering toestellen om hen volledig van dienst te zijn: filters, koffieapparaten, espressomachines en waterkokers. Allemaal even degelijk, allemaal even duurzaam en allemaal even lekker.

 

Bestel je catering toestellen supervlot online bij Lyreco

Bekijk ons aanbod en selecteer jouw catering toestellen online. Jij en je medewerkers zullen al gauw genieten van die broodnodige, deugddoende dranken. Graag ook een snack of frisdrank? Wordt voor gezorgd!

 

Voor vragen over onze producten en diensten bereik je ons via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

Nordic Swan
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving