Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Printtechnologie
Gramgewicht per m²
Kleur
Merk
Papierformaat
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Andere

  ( 6  producten )

Speciaal wit papier van Lyreco: voor prachtige afdrukken

 

Extra wit, satijnglans of wit A5 papier

 

Regelmatig heb je papier nodig dat de klassieke doeleinden overschrijdt. Voor extra mooie kleurenprints, bijvoorbeeld; die druk je af op wit papier met satijnglans, of op extra wit en mooi glad papier. Ook voor wit A5 papier zijn er heel wat specifieke toepassingen. Deze speciale soorten wit papier van Lyreco zijn inzetbaar voor die situaties waarbij je een uitzonderlijk en kwalitatief afdukresultaat beoogt.

 

Bijzonder wit of glanzend papier: uitzonderlijke kenmerken, dezelfde topkwaliteit

 

Hoe exceptioneel ook: het extra wit papier van Lyreco voldoet aan dezelfde kwaliteitseisen als alle andere papiersoorten in ons uitgebreide gamma. Ons wit A5 papier, papier met satijnglans of papier met hoge witheid garandeert prachtige resultaten die hun glans of helderheid lang behouden.

 

Bestel online je speciaal wit papier bij Lyreco

 

Zorg voor de mooiste kleurenprints en bestel jouw extra wit papier op de webshop. Is je gekleurd papier of wit printpapier voor dagelijks en veelvuldig gebruik bijna op? Lyreco vult je voorraad voordelig aan met topkwaliteit.

 

Voor vragen over onze producten en diensten bereik je ons via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

FSC product
www.pefc.org
EU Ecolabel
product
Sustainable selection

New Future Multi wit A5 papier, 80 g, per 500 vellen

Ref: 1.982.247
Al klant of klant worden?
FSC product
EU Ecolabel
product
Al klant of klant worden?
product

Ref: 17.968.758
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving