Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Merk
Alles zien
Materiaal
Alles zien
Toepassing/gebruik
Alles zien
Zelfklevend
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Veiligheidssignalisatie

  ( 18926  producten )

Lyreco veiligheidssignalisatie: iedereen gewaarschuwd!

 

Stimuleer alertheid met opvallende signalisatie

 

Ook een werkplek omvat kleine en grote risico’s. Het is je plicht om jouw mensen hier gepast op te wijzen. Dit doe je uiterst doeltreffend met de veiligheidssignalisatie van Lyreco. Ons assortiment aan borden en pictogrammen, waarmee jij iedereen alert maakt op elk mogelijk gevaar of gewenst gedrag, is ronduit imposant. Heb je een boodschap die je zelfs hiertussen niet vindt, dan hebben we borden die je zelf mag invullen. Zo coveren we jouw integrale veiligheidssignalisatie.

 

Lyreco veiligheidssignalisatie wijst ook op gewenste handelingen

 

Het gaat natuurlijk niet alleen over acuut gevaar en risico’s. Je wil mensen ook gewoon de snelste weg naar de juiste hulp wijzen of bepaald gedrag op een bepaalde locatie suggereren. In die zin gaat het meer om info borden, die wel met veiligheid te maken hebben, zoals het aangeven van EHBO kits of een rookverbod. Je merkt: het Lyreco gamma is enorm en ondersteunt de meest veeleisende veiligheidsstrategie.

 

Koop je veiligheidssignalisatie met sprekend gemak op de Lyreco webshop

 

Wijs iedereen op de aanwezigheid van risico’s, beschikbaarheid van gepaste hulp of de noodzaak voor bepaald gedrag. Hiervoor bestel je je veiligheidssignalisatie online bij Lyreco. Heb je nog verkeersregulatie en veiligheidsschoenen nodig? Ook dat hebben we in overvloed.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
product
Sustainable selection

Petzl Pixa 3R hoofdlamp, 90 lm, reikwijdte 90 m

Ref: 14.040.866
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving