Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Printtechnologie
Etiketgrootte
Materiaal
Merk
Toepassing/gebruik
Vorm
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Andere

  ( 2  producten )

Geperforeerde etiketten van Lyreco: ideaal voor in mappen

 

Etiketten met perforatie voor A4 vellen en een kleefstrook achteraan

 

De Lyreco geperforeerde etiketten met plakstrook aan de achterkant, laten zich erg makkelijk aanbrengen op ieder A4 blad. Ze zijn ideaal voor aanwijzingen die niet over het volledige oppervlak moeten worden opgeplakt. De geperforeerde scheurlijn en smalle plakstroken aan de achterzijde zorgen voor een brede waaier aan toepassingen die je geheel naar eigen wens kan invullen.

 

Hun storingvrije verwerking dankzij de veiligheidsrand én optimale vlakligging, zorgt voor een ongezien gebruikscomfort met excellente resultaten op alle laserprinters en inkjetprinters, kopieerapparaten, kleurenlaserprinters en kleurenkopieerapparaten.

 

Milieuvriendelijke geperforeerde etiketten

 

Lyreco denkt ook aan de volgende generaties. Daarom leggen we de lat ook hoog op vlak van ecologie en duurzaamheid. Deze geperforeerde etiketten zijn milieuvriendelijk vervaardigd uit hoogwaardig, chloorvrij gebleekt speciaal papier met oplosmiddelvrije contactlijm en kregen een PEFC-certificaat. Bovendien zijn ze 100 % recycleerbaar.

 

Geperforeerde etiketten koop je moeiteloos online bij Lyreco

 

Met deze etiketten met geperforeerde scheurband is jouw onderneming helemaal klaar voor iedere opleiding, briefing of opdracht. Koop ze hier op deze webshop en je geniet de vertrouwde Lyreco service. Zoek je nog  kopieeretiketten, witte etiketten of gekleurde etiketten? Je vindt het allemaal hier!

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving