Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Herschrijfbaar
Maximale schrijfsnelheid
Mediaformaten
Merk
Opslagcapaciteit
Verpakking
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

CD & DVD

  ( 11  producten )

CD-R of DVD-R kopen met ongeëvenaarde snelheid en capaciteit

 

Mobiele data opslag op maat met Cd-rom en Dvd-rom

 

Een handige data drager die compatibel is met zowat alle computer- en andere systemen: het blijft een onmisbaar onderdeel van zakendoen, productontwikkeling en communicatie. Bij Lyreco staat een CD-R of DVD-R kopen gelijk aan het op maat uitbreiden van jouw data opslag. Uiteraard bevat ons assortiment alleen die producten, die jouw bedrijf vooruit helpen met maximale compatibiliteit en razendsnelle gegevensverwerking.

 

Vele formaten en verpakkingen van een selectief aantal merken

 

Al naargelang de data die je moet opslagen en de hoevelheid exemplaren die je nodig hebt, zal je bij Lyreco je CD-R of DVD-R kopen met de gepaste opslagcapaciteit in de juiste hoeveelheid. Daarvoor zorgt ons gevarieerd aanbod. Waar we geen speling toelaten is de kwaliteit. Daarom verkopen we alleen CD’s en DVD’s van ons eigen huismerk, Verbatim en Emtec. Stuk voor stuk garanties op de hoogste kwaliteit.

 

Je CD’s en DVD-R kopen verloopt uiterst vlot online bij Lyreco

 

Selecteer de verpakking en opslagcapaciteit die jij nodig hebt en bestel je CD’s en/of DVD’s online via deze webshop. Andere dataopslag of computer toebehoren vind je hier natuurlijk ook in ons imposante assortiment.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving