Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
KANTOORARTIKELEN (4072)
Etiketten (183)
Transparante etiketten (10)
Laser (10)
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
nieuwe producten (2)
Uitverkoop ! (1)
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Toepassing/gebruik
Adressen en verzending (5)
Algemene identificatie (2)
Merk
AVERY (5)
HERMA (2)
Etiketgrootte
210 x 297 mm (1)
38,1 x 21,2 mm (1)
40mm (1)
63,5 x 38,1 mm (1)
70x37mm (1)
Alles zien
Materiaal
Polyester (6)
Papier (1)
Vorm
Rechthoekig (6)
Rond (1)
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Transparante etiketten

  ( 10  producten )

Transparante etiketten: helder én subtiel

 

Doorzichtige etiketten voor adressering of identificatie

 

Om de uitstraling en kleur van hun drager optimaal te laten uitkomen, zijn transparante etiketten simpelweg de beste keuze. Zo voorzie je jouw producten, pakketten of toestellen van een duidelijke en accurate identificatie, zonder onnodig de look te beïnvloeden. Je vindt transparante etiketten Toon meer

Transparante etiketten: helder én subtiel

 

Doorzichtige etiketten voor adressering of identificatie

 

Om de uitstraling en kleur van hun drager optimaal te laten uitkomen, zijn transparante etiketten simpelweg de beste keuze. Zo voorzie je jouw producten, pakketten of toestellen van een duidelijke en accurate identificatie, zonder onnodig de look te beïnvloeden. Je vindt transparante etiketten in alle vormen en maten in het Lyreco assortiment.

 

Een transparant etiket, subtiel en accuraat, volgens jouw keuze

 

De grootte van een etiket is afhankelijk van de omvang van de drager. Ook de keuze tussen rechte of ronde hoeken is een kwestie van het vinden van de perfecte uitstraling en het ideale gebruiksgemak. Daarom vind je bij Lyreco transparante etiketten in diverse maten en vormen, zodat jij altijd exact de accenten legt die jij nodig hebt op vlak van zichtbaarheid en hantering.

 

Bij Lyreco koop je transparante etiketten superhandig online!

 

Kies welke afmetingen en vorm voor jou toepassing het beste werken en bestel zonder omwegen via deze webshop. Naast transparante etiketten, hebben we natuurlijk ook o.a. gekleurde etiketten, industriële etiketten, computer- en datamedia-etiketten in ons gigantische assortiment.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Toon minder

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

De beste merken vind je bij Lyreco: