Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Merk
Etiketgrootte
Gramgewicht per m²
Printtechnologie
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Badges en kaartjes

  ( 14  producten )

Onze badges en toebehoren: toon helder wie je bent

 

Make it personal met een badge en naamkaartje

 

Om steeds vlot en open te communiceren op de werkvloer zijn badges een onovertroffen hulpmiddel. Uiteraard moeten ze mooi in het zicht gepositioneerd zijn en tegelijk de drager nergens hinderen.

 

Reken daarvoor op de badges en het toebehoren van Lyreco. Onze professionele oplossingen zorgen ervoor dat iedereen meteen weet met wie hij/zij te maken heeft. Dat bespaart tijd en werkt een pak aangenamer.

 

Toon en draag je badges zoals jij wil

 

Om ervoor te zorgen dat je badge steeds zichtbaar is en tegelijk je bewegingsvrijheid maximaal behouden blijft, kies je bij Lyreco uit een brede waaier aan bevestigingssystemen voor badges. Bevestig je je naamkaart graag aan een lintje? Of liever zelfklevende badges? Je kan ze ook bewaren in een stevige badgehouder en zelf bepalen aan wie je ze toont… De mogelijkheden zijn uiterst talrijk

 

Badges en toebehoren bestellen? Dat doe je online bij Lyreco

 

Welke oplossing je ook verkiest: bestel je badgestoebehoren of kaartjes via de Lyreco webshop en je bent zeker van een onberispelijke kwaliteit. Nog naambordjes of visitekaartjes nodig? Bij Lyreco hebben we alles om jouw naam te verspreiden in stijl.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving