Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Fitting
Lichtsterkte
Type gloeilamp
Vermogen
Merk
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Lampen

  ( 2  producten )

Energiezuinige lampen voor elk soort verlichting

 

Velicht je kantoor met de juiste lampen

 

Of het nu gaat om een bureaulamp, verlichting van kantoorruimtes of specifiekere professionele lampen: ze zijn uiterst bepalend voor de werksfeer in je bedrijf. Meer nog productiviteit en zelfs gezondheid van je mensen is hiervan afhankelijk.

 

Ook de financiële gezondheid van je bedrijf is gebaat bij een juiste keuze voor energiezuinige lampen die ook nog eens lang meegaan. Tenslotte is het gebruik van duurzame lampen ook een blijk van verantwoord ondernemerschap.

 

Een ruime keuze lampen van de beste kwaliteit

 

Iedere bedrijfsruimte heeft nood aan een specifieke lichtbron om optimaal te renderen. Daarom hebben we bij Lyreco een uiterst breed gamma aan lampen in alle maten, soorten en vormen die steeds perfect passen bij jouw werkomgeving en in jouw lichtarmaturen:

 

  • LED lampen

 

  • Fluorescent lampen

 

  • Halogeen lampen

 

  • Buislampen

 

 

Bovendien is het belangrijk om steeds de juiste lampen in reserve te hebben. Zo ben je er zeker van dat je nooit in het donker komt te zitten.

 

Koop je lampen online via de Lyreco webshop

 

Koop nu jouw lampen online bij Lyreco en je bent verzekerd van de juiste lampen voor iedere soort verlichting in je bedrijf. Wij staan borg voor de kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien kunnen we jou ook bureaulampen of staande lampen leveren. Je vindt het allemaal hier, bij Lyreco!

 

Voor vragen over onze producten en diensten bereik je ons via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving