Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Materiaal
Alles zien
Merk
Kleur
Alles zien
Dikte
Alles zien
Laag geluidsniveau
Dispenser meegeleverd
Gebruiksintensiteit
Print/bericht
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Verpakkingstape & toebehoren

  ( 58  producten )

Vergeet de tape voor je verpakkingen niet

 

Sluit al je verpakkingen stevig met de juiste verpakkingstape

Om je dozen en verpakkingen veilig en stevig te sluiten heb je goede tape nodig. Verpakkingstape is essentieel bij de elke verpakking.

 

Lyreco bied je een ruime keuze tapes die onmiddellijk kleven op elke verpakking: van stevige ducttape en gewapende verpakkingstape, tot bruine, transparante en geruisloze tape.

 

Om het verpakken nog gemakkelijker te maken kan je in de webshop ook andere soorten tape bestellen. Zo vind je er eveneens tapedispensers, industriële tapes en bedrukte verpakkingstapes.

 

Verpakkingsmaterialen van A tot Z

 

Bij een goede verpakking komt meer kijken dan een stevige doos. Je wil uiteraard ook dat de producten in die doos goed beschermd worden. Misschien gaat ze op de post en dan wil je uiteraard dat jouw verpakking schokbestendig is. Een goede noppenfolie en opvulchips zijn dan onmisbaar. Of misschien moeten je producten een tijdje bewaard worden in het magazijn. Dan wil je hen het liefst stofvrij verpakken in rekfolie, krimpfolie of gripzakjes.

 

Jouw producten stevig verpakt

 

Lyreco bied je een ruim gamma kwalitatieve en stevige verpakkingstapes, maar ook verzenddozenpaklijstenveloppen en labels vind je in onze webshop.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Vanzelfsprekend kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving