Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Compatibiliteit
Alles zien
Aantal lagen
Breedte
Alles zien
Merk
Kerndiameter
Maximale rolbreedte
Alles zien
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Telrollen

  ( 27  producten )

Telrollen voor kassa's en rekenmachines

 

De juiste telrollen voor jouw toestellen

 

Niet alleen printers en faxtoestellen geven output op papier. Ook de kleinere toestellen met telrollen zijn van groot belang in vele sectoren. Ben je op zoek naar de passende telrollen voor jouw toestel, die bovendien stevig zijn en alle gegevens duidelijk en vlot leesbaar weergeven?

 

Bij Lyreco hebben we een breed assortiment aan professionele telrollen voor kassa's en rekenmachines. Met Lyreco loopt alles letterlijk en figuurlijk op rolletjes.

 

Telrollen voor ieder toestel

 

Telrollen worden nog zeer vaak én intensief gebruikt bij de meest elementaire toepassingen. De juiste cijfers scherp en snel afdrukken? Gebruik dan de telrollen van Lyreco in je rekenmachines. Ook kassa’s, de meest primordiale machines bij iedere commerciële activiteit, maken er gretig gebruik van. Zorg dat je je klanten en jezelf steeds een mooi overzicht geeft van iedere transactie en hou dus je voorraad op peil!

 

Telrollen bestellen? Dat doe je makkelijk online bij Lyreco

 

Bestel vlot je telrollen op de webshop. Zo hou je je voorraad gezond en je bedrijf vloeiend operationeel. Printpapier of gerecycleerd papier nodig voor grotere printers? Bij Lyreco is het zo gebeurd!

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

FSC product
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving