Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


search.totalHits > 0 = false user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = false search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog
Jouw zoekresultaten ( 0  product )
Hier zijn enkele tips voor jouw zoekopdracht
  • - Controleer de spelling van jouw zoekopdracht
  • - Gebruik meer algemene termen
  • - Voer meer dan 1 woord in voor jouw zoekopdracht

CD etiketten: naadloze labeling van alle CD’s

 

Maak elke CD-ROM snel herkenbaar met een CD etiket

 

CD’s bewaren doe je best met de juiste labels mooi bevestigd op het schijfje. Zo hoef je ze niet telkens in de mediaspeler te steken om hun inhoud te kennen. Bij Lyreco vind je CD etiketten die makkelijk, maar uiterst solide worden bevestigd en zich zonder enige moeite laten bedrukken of schrijven, zodat jij altijd weet wat er op ieder schijfje staat. Zo staat een helder overzicht niet alleen op de CD, maar ook op je netvlies gebrand.

 

Etiketten die perfect passen op een CD, dus niet tot aan het gaatje

 

De CD etiketten in het Lyreco aanbod voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen rond gebruiksgemak, stevigheid en doeltreffendheid. Hun formaat verzekert een makkelijke bevestiging met ruime opening in het midden. Ze hebben allemaal volgende, uiterst handige kenmerken:

 

  • Geschikt voor laser- en inkjetprinter

 

  • Een diameter van 114 mm

 

  • Mat

 

  • 2 jaar garantie

 

Koop je CD etiketten nu via de Lyreco webshop

 

Selecteer hier je CD etiketten en we sturen ze gezwind jouw richting uit. Zo schep je orde en klaarheid in je data-archieven. Ook transparante, gekleurde of witte etiketten voor alle soorten objecten hebben we altijd veelvuldig in stock.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving