Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Vores tilbud
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Grønne filtre
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Grøn omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en grøn omstilling.

Se de seneste projekter!

Midlertidigt energitillæg
Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

Læs mere her

Mus, trådløse mus og rollermouse

  ( 60  produkter )

Computermus, trådløse mus og tastatur

Hvis du arbejder meget ved pc i løbet af din arbejdsdag, er et godt tastatur og en god computermus af stor betydning - uanset, om du foretrækker en trådløs mus, en bluetooth mus eller en mus med ledning. En ordentlig computermus har betydning for, hvor hurtigt du kan arbejde og er samtidig med til at nedsætte belastningen af pc-arbejde på dine skuldre og arme. Er du venstrehåndet, finder du også særlige mus designet til dig.

Hvorfor er en trådløs mus en fordel at arbejde med?

En trådløs mus giver dig en stor frihedsgrad i dit daglige arbejde. Tilslutter du en trådløs mus enten til din stationære pc eller din bærbare pc, vil du opleve, at surfing på internettet og blandt dine dokumenter bliver til en leg. Det skyldes, at du ingen modstand får fra en trådløs mus i forhold til en mus med ledning, der har en begrænsning i bevægelsesfrihed. En mus med ledning bliver dog ikke så nemt væk, og her fører vi blandt andet Logitech M500, som har lynhurtig scrollefunktion og næsten friktionsløst hjul.

Fordelen ved en trådløs mus er også, at du nemt kan tage den med dig i tasken og koble den til, hvorend du arbejder. Vi fører trådløse mus fra bl.a. Logitech, Microsoft og Kensington, som alle ligger komfortabelt i hånden og gør dit arbejde nemt at udføre.

Hvordan installerer man en trådløs mus?

Installationen af en trådløs mus er nem. Med musen følger en lille modtager, som du blot skal tilslutte i din computer usb-port. Herefter, når du tænder musen (sørg for at komme batterier i), vil musens bevægelser kunne ses på din skærm. Afhængig af model, kan der følge en lille installationsvejledning med. Modtageren er der indbygget plads til inde i den trådløse mus, så skal du ud at rejse og have den med og bruge i andre computere, behøver du ikke være bekymret for at miste den lille modtager.

Hvad er en Rollermouse?

Arbejder du meget ved pc, og vil du gerne undgå de gængse spændinger og belastninger, som med tiden ofte opstår ved brug af almindelige computermus, er Rollermouse skabt til dig. En Rollermouse er en rullestav, der lægges bag dit sædvanlige tastatur, og som erstatter brugen af løs mus. Den styres let og intuitivt og fremmer brugen af begge hænder fremfor kun den ene hånd og arm. Du undgår derved de normale vrid og stræk som følger med brugen af trådløs eller ledningsmus. Samtidig har en Rollermouse en indbygget håndledsstøtte i kunstlæder, som gør arbejdet ved pc helt anderledes afslappet i både håndled, arme og skuldre. Se vores forskellige varianter af Rollermouse og vælg det, der passer bedst til dit tastatur og behov.

Hvad er forskellen på en Rollermouse og en Mousetrapper?

Et alternativ til Rollermouse er Mousetrapper, som også bekæmper smerter og overbelastninger ved brug af computermus. I en Mousetrapper finder du ikke en rullestav, men en flytbar plade, som hurtigt og nemt bevæger sig i alle retninger på skærmen. En Mousetrapper styres nemt med fingrene og højre og venstre museklik sidder lige ved siden af hinanden, og gør en Mousetrapper meget nem at betjene. Find flere forskellige modeller passende til forskellige behov i vores sortiment.

Hvad er specialmus?

Arbejder du meget med mus og ønsker du et ergonomisk alternativ til f.eks. mousetrapper og Rollermouse, fører vi såkaldte specialmus. En specialmus er ofte vertikal, hvilket placerer din hånd i et naturligt leje. Med en specialmus bruger du forskellige muskler og sener og undgår at holde hånden i samme statiske stilling. Anvendes ofte i kreative stillinger som AD'ere, tegnere i autocad etc. Find også tegneplader i vores sortiment.

Find også musemåtter og håndledsstøtter

For at skåne dine håndled og opnå en mere gnidningsfri bevægelse med din mus, anbefaler vi brug af både musemåtter og håndledsstøtter, hvis du sidder mange timer ved pc hver dag. 

Se vores udvalg af musemåtter og håndledsstøtter.

Vælg det rigtige tastatur

Se i vores udvalg af tastaturer, hvor du du kan vælge mellem trådløse tastaturer eller tastaturer med ledning. Har du brug for at kunne skifte arbejdsplads, er et trådløst tastatur og en trådløs mus valget, der giver dig størst fleksibilitet. Vi fører også nummeriske tastaturer, der kan tilkobles trådløst til din pc.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product

Mus Targus® Ergo

Ref: 14.140.519
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco