Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Kontorartikler (4071)
Kontortilbehør (519)
Klips, nåle, elastikker mv. (123)
Elefantsnot (9)
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Varemærke
LYRECO (2)
TESA (2)
BANTEX (1)
FABER CASTELL (1)
PRITT (1)
Se alle
Farve
Hvid (5)
Blå (1)
Klar (1)
Transparent (1)
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Grøn omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en grøn omstilling.

Se de seneste projekter!

Midlertidigt energitillæg
Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

Læs mere her

Elefantsnot

  ( 9  produkter )

Klæbepuder og hæftemasse også kaldet elefantsnot

Klæbepuder og hæftemasse kaldes af de fleste mennesker også bare for elefantsnot. Elefantsnot er et gode alternativ til tape og lim, som kan være svært at få af overfladen igen. Her på siden finder du klæbepuder og elefantsnot fra mærker som Pritt, UHU, Faber-Castell, Tesa, Bantex og vores eget mærke Lyreco.

Hvad er forskellen på klæbepuder og hæftemasse?

Klæbepuder og hæftemasse er fremstillet i to forskellige slags materialer og har derfor også lidt forskellige egenskaber. Hvis du læsere videre her på siden, kan du finde ud af, hvornår det er bedst at bruge elefantsnot/hæftemasse, og hvornår klæbepuder er at foretrække.

Hvad er elefantsnot? 

Elefantsnot er blot et af de mere populære navne for hæftemasse. Måske kender du også hæftemasse som lærertyggegummi eller abesnot. Især i folkeskolen har klæbemassen fået mange forskellige navne. Elefantsnot er et genanvendeligt nærmest modellervoksagtigt materiale, som du både kan klippe i og forme med fingrene, som du vil. Det betyder, at du kan forme det til f.eks. både aflange pølser eller små kugler, så hæftemassen bedst understøtter præcis den måde, du skal klistre noget op på. Brug elefantsnot til at sætte billeder, plakater og mindre genstande op på flader af enten træ, plast, glas. Det virker også på malede overflader. Brugere af elefantsnot er ofte skoler, børnehaver og kontorer med behov for midlertidig opsætning af store ark til f.eks. brainstorming eller møder.

Hvorfor er elefantsnot så populært

Der er flere ting, der gør, at elefantsnot er så populært, at det bliver brugt både i skoler, i virksomheder og mange andre steder:

  • Elefantsnot er et godt alternativ til tegnestifter og tape.
  • Elefantsnot afsætter ingen mærker.
  • Elefantsnot er nemt at sætte op og tage ned igen. 
  • Elefantsnot kan formes præcis som du vil.
  • Elefantsnot kan bruges flere gange.

Elefantsnot kommer i pakker med hæftemasse udstanset i små kvadrater, som du kan bruge enkeltvis eller bruge flere til at skabe en større klump.

Hvad er klæbepuder?

Klæbepuder er dobbeltklæbende små puder i skum, som kan bruges til montering af skilte, plakater, kroge og meget andet. Klæbepuder er monteret på en strimmel plastik, som gør det nemt kun at tage en enkelt klæbepude af ad gangen. Hvis du står og skal vælge mellem klæbepuder eller klæbemasse, så vær opmærksom på følgende: Klæbepuder kan i mange tilfælde holde noget tungere end klæbemasse kan. Til gengæld er klæbepuder sværere at fjerne efterfølgende, hvilket f.eks. ikke gør dem velegnede til at tapet, hvor du kan risikere, at noget af tapetet følger med, når du vil fjerne klæbepuden. 

Vi fører to slags klæbepuder:

Transparente, dobbeltklæbende klæbepuder, som er ideelle til at opsætte billeder, plakater, postkort, noter, p-skiver, kalendere, tegninger og andre lette materialer, hvor det gør en forskel om, du kan se klæbepuden gennem materialet. Klæbepuder hæfter også på overflader, som glas eller metal endda på træ og malede overflader.

Hvide, dobbeltklæbende klæbepuder er et ideelt alternativ til tegnestifter og tape til at sikre både plakater, billeder, strømkabler, knager og andre mindre materialer, du har brug for at sætte op uden det efterlader mærker. Klæbepuder kan bruges igen og igen.

Lim og tape

Som supplement til klæbepuder og hæftemasse har vi et stort udvalg af lim, f.eks. hobbylim, limstifter og limstænger. Du finder også almindelig tape og specialtape som f.eks. tesa powerstrips, dobbeltklæbende tape, malertape, isoleringstape m.m. Det bør nævnes, at lim ikke er anbefalelsesværdigt som direkte alternativ til klæbepuder eller elefantsnot, når det gælder ophæng af dokumenter. Lim er permanent og dermed svært at få af igen, hvilket giver risiko for, at både væg og dokument tager skade. Limen er mere velegnet til at lave f.eks. collager. Tape derimod kan til tider godt bruges til ophæng, hvis fladen, det skal hæfte på er f.eks. glas, beton eller lignende materiale, der ikke så let går i stykker.

Opslagstavler som alternativ til klæbepuder og elefantsnot

Hvis du har brug for ofte at udskifte det, du hænger op, så er det måske bedre at vælge en opslagstavle end klæbepuder eller elefantsnot. Det kan være ugentlige opslag i en institution, en menukort, der ofte skifter eller noget helt tredje. Her i webshoppen finder du et godt udvalg af opslagstavler i forskellige størrelser og med filt eller kork. Vi har naturligvis også tegnestifter og kortnåle, der kan bruges til opslagstavlerne.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark 
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco