Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Facility-produkter (2181)
Elartikler (122)
Batterier (91)
Knapcellebatterier (29)
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Vores tilbud
Varer der udgår (1)
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Varemærke
ENERGIZER (21)
Udgangsspænding
3 V (12)
1.5 V (5)
1.55 V (2)
1.4 V (1)
Batteristørrelse
CR2032 (4)
CR2016 (3)
LR44 (3)
CR2025 (2)
CR1620 (1)
Se alle
Batteritype
Litium (12)
Sølvoxid (4)
Alkalisk (3)
Genopladeligt batteri
Nej (18)
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Grøn omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en grøn omstilling.

Se de seneste projekter!

Midlertidigt energitillæg
Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

Læs mere her

Knapcellebatterier

  ( 29  produkter )

Knapcellebatterier

Knapcellebatterier bruges til at give strøm til små bærbare enheder som f.eks. din trådløse bilnøgle, laserpenne, lommeregnere, ure og meget mere. De fleste knapcellebatterier har en lang selvafladningstid, hvilket betyder, at batterierne holder meget længe. Det betyder, at det er meget pålidelige batterier, og derfor er det vi bruger dem i ure, pacemakers og andre elektroniske enheder hvor både tiden og driftssikkerheden er vigtigt. Vi fører Energizer knapcellebatterier, som er helt uden kadmium og kviksølv.

Der findes tre typer knapcellebatterier

Der anvendes tre forskellige typer kemi i knapcellebatterier:

  • Alkaline
  • Lithium
  • Sølvoxid

Selvom batterierne ligner hinanden er der forskel på, hvornår du skal bruge det ene type knapcellebatteri fremfor det andet.

Hvad er forskellen på de tre typer knapcellebatterier?

Sammenlignet med lithium- og sølvdioxid-batterier har alkaline knapcellebatterier den mindste holdbarhed og styrke. Derfor er det de billigste batterier og typisk den slags batterier, der følger med apparater. Skal du udskifte sådan et batteri er det værd at overveje at gøre det til et lithium eller sølvoxid-knapcellebatteri, som begge er lidt dyrere men de holder længere og giver en bedre ydeevne. Valget mellem lithium og sølvoxid batterier handler om spænding. Normalt har lithium batterier 3 volt, mens sølvoxid batterier opererer med 1.5 volt. Når du skal finde ud af, om du skal bruge et lithium eller sølvoxid knapcellebatterier er det nemmeste derfor at se på, hvilket batteri, der allerede er i den enhed, du skal udskifte batteriet i. Ellers fremgår det også typisk af produktet selv eller af en brugsanvisning.

Udover, at lithium og sølvoxid har en højere ydeevne end alkaliske knapcellebatterier, har begge typer batterier også lækagesikre konstruktioner, hvilket betyder at de ikke ruster så nemt. De er også lettere batterier og fungerer bedre ned til lave temperaturer.

Hvorfor hedder det knapcellebatterier?

Knapcellebatterier har fået sit navn af en grund. Fordi formen og størrelsen ligner en knap, bliver denne type batterier kaldt knapcellebatterier – eller bare knapbatterier. Størrelsen på knapcellebatterier varierer fra 5 til 25 mm i diameter og 1 til 6 mm i højden. Knapcellebatterier er engangsbatterier.

Obs! Smid dem ikke ud i skraldespanden, men lad dem blive indsamlet til afskaffelse sammen med virksomhedens øvrige batterier.

Hvilken type batterier bruges i høreapparater?

Til høreapparater skal du bruge knapcellebatterier. Energizer Hearing Aid knapcelle batterier indeholder intet kviksølv og er nemme at sætte i høreapparatet. Batterierne leverer konstant god lydkvalitet og holder styrken i op til 4 år. Der findes 4 forskellige farvekoder til batterier til høreapparater, som fremgår af apparatet eller kan blive oplyst af leverandøren. Du finder knapcellebatterier til høreapparater her på siden. 

Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige batterier, så er vi altid klar til at hjælpe i kundeservice. Ring 70 100 500 på alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30.

Andre batterier

Til andet elektronisk udstyr som lommeregnere, lygter, fjernbetjeninger er det ikke knapcellebatterier, der skal bruges, men andre typer batterier. 

Find alle typer batterier her:

Lithiumbatterier
Alkaline batterier (AA, AAA, 9V, C og D)
Genopladelige batterier

Priser 

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig 

√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål? 

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage. 

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco