Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Anvendelse
Se alle
Printteknologi
Etiketstørrelse
Klæbetype
Materiale
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Kopieringsetiketter

  ( 1  produkt )

Kopieringsetiketter til breve, pakker og meget andet

Hvis du tit bruger og udskriver de samme etiketter igen og igen, kan det være praktisk at anskaffe særlige kopieringsetiketter, som kan anvendes i højhastighedskopimaskiner. Du kan spare tid ved at udskrive en master, som du så kan kopiere over på disse etiketter efter behov. Kopieringsetiketterne kan bruges til at adressere breve og pakker, til stregkoder og til organisering. Den permanente lim på bagsiden sørger for, at etiketterne bliver siddende på alle dine forsendelser. Du kan nemt og gratis oprette skabeloner på nettet – se mere under produkterne.

Design dine egne kopieringsetiketter

Et af de mest kendte mærker, der producerer etiketter, er Avery. Du finder derfor også mange af Averys etiketter her i webshoppen, hvor vi går højt op i at have gode kvalitetsprodukter. Avery har udviklet en software, der gør det muligt for dig selv at designe dine kopieringsetiketter, så de bliver lige præcis, som du vil have dem. Det kan være, at du ønsker et logo på dine etiketter, et ikon eller noget helt tredje. Averys designsoftware gør det muligt at slå fantasien løs og finde på de etiketter, der passer til lige præcis din virksomheds behov og visuelle identitet.

Mange andre typer etiketter end kopieringsetiketter

Hvis du går på opdagelse i vores kategori med etiketter her i webshoppen, vil du hurtigt finde ud af, at vi har et ganske stort udvalg. Udover kopieringsetiketterne finder du også pakkelabels, almindelige hvide etiketter, små farvede etiketter og endda sjove etiketter med ikoner. Udvalget er stort, fordi vi ved, at behovet for etiketter er lige så forskelligt som virksomheder er. Nogle har måske behov for at kunne udskrive adresselabels, mens andre har brug for farvede etiketter til at skabe orden i et arkiv af dokumenter. Derfor finder du mange forskellige etiketter her i webshoppen.

Et stort udvalg af emballage og kuverter

Hvis du arbejder i en produktionsvirksomhed eller i en webshop, har du måske også brug for at købe emballage til forsendelse af dine produkter. Vi har alt lige fra papæsker i forskellige former og størrelser til bobleplast, pakketape og bølgepap. Derudover har vi også et stort udvalg af kuverter i forskellige størrelser, der fungerer perfekt sammen med de klassiske hvide etiketter, som man kan skrive på i hånden eller lægge i printeren. Hvis du skal sende noget skrøbeligt, så husk, at vi også har boblekuverter og papkuverter i vores sortiment. Disse er lavet til at give ekstra beskyttelse til indholdet i kuverten.

Miljøvenlige etiketter

Hos Lyreco gør vi en dyd ud af at stille miljøvenlige alternativer til rådighed i de produktkategorier, hvor det er muligt. Dette gælder også vores udvalg af etiketter. Se efter det lille grønne træ ved produktbillederne for at finde de etiketter, der er produceret med hensyntagen til miljøet. Udover det grønne træ finder du også logoerne for de forskellige europæiske miljømærkninger som f.eks. FSC og Der Blaue Engel. Du kan læse mere om vores miljø- og kvalitetspolitik her.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer til dag-til-dag levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker hos Lyreco