Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
Vores tilbud
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Forseglingsproces
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Grøn omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en grøn omstilling.

Se de seneste projekter!

Midlertidigt energitillæg
Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

Læs mere her

Lamineringslommer

  ( 67  produkter )

Find lamineringsmaskiner og lamineringslommer her i webshoppen 

Har du et dokument, som du gerne vil værne om? Så er laminering måske løsningen. Hos Lyreco har vi et stort udvalg af lamineringsmaskiner og lamineringslommer fra bl.a. Pavo til formålet. Der findes to typer laminering: koldlaminering og varmlaminering. Hvilken type du skal vælge, afhænger bl.a. af det dokument, der skal lamineres, og hvad det senere hen skal bruges til. Men alt dette kan du læse mere om længere nede på denne side.

Hvordan fungerer en lamineringsmaskine? 

En lamineringsmaskine fungerer ved hjælp af lamineringslommer. Det er to stykker plast, der enten kan åbnes i siden eller i bunden, så du kan placere dit billede eller dokument til laminering inde i lommen. Herefter føres lamineringslommen gennem den opvarmede lamineringsmaskine, og plastikken smelter sig glat og pænt rundt om dit emne. Det er muligt herefter at klippe eller bruge en papirskærer til at skære lamineringen helt til kant. Holdbarheden nedsættes en smule, men det kan være en flot løsning til f.eks. menukort eller invitationer. Denne type laminering kaldes varmlaminering.

Skal man vælge varm- eller koldlaminering? 

I dette afsnit vil vi prøve at forklare forskellen på varm- og koldlaminering, og hvilken af de to løsninger, du bør vælge. Varm laminering bruges til laminering af dokumenter, der skal holde længe eller bruges udenfor, da det er mindre følsomt overfor vind og vejr end koldlaminering. Lamineringslommer, som dem vi fører fra enten Pavo eller Lyrecos eget mærke, smelter sammen og klæber til dokumentet, når plasten varmes op. Men skal du laminere varmefølsomme dokumenter, som f.eks. billeder, skal du bruge koldlaminering. Her har lommerne lim på begge sider, som klistrer sammen om billedet, når det bliver ført igennem lamineringsmaskinen. Ved koldlaminering bliver farverne ikke påvirket, som de kan blive det ved varmelaminering og koldlaminering anvendes derfor tit til billeder. Koldlaminering kræver ingen strøm og bruges derfor også, når det skal gå hurtigt til at lave f.eks. et visitkort.

Hvis man nu afslutningsvis kort opsummerer, hvornår man anbefaler henholdsvis kold- og varmlaminering, så handler valget i høj grad om:

  1. Hvad formålet med lamineringen er
  2. Hvor det laminerede skal opbevares henne
  3. Hvilken type dokument der skal lamineres

Sådan vælger du den rigtige lamineringsmaskine og tilhørende lommer 

Der er flere overvejelser, du bør gøre dig, inden du vælger lamineringsmaskine. For det første vil vi anbefale dig at tænke over, hvor og hvor ofte lamineringsmaskinen vil blive brugt. Er det en sjælden gang i mellem til det lille kontor eller hjemmekontoret, eller er det ofte til det store eller mellemstore kontor, der f.eks. producerer meget salgs- og promotionmateriale. For det andet bør du overveje, hvor tyk en lamineringslomme, lamineringsmaskinen skal laminere. Desto større tykkelse, den kan laminere, desto mere alsidig brug kan du gøre af maskinen. Lamineringsmaskiner kan som regel laminere i 125 my, 175 my eller op til 250 my. Sidst men ikke mindst bør du overveje, hvilket format du skal kunne laminere i? Er det udelukkende A4 og A5, eller har du også brug for at kunne laminere A3-format.

Vi fører lamineringsmaskiner fra Fellows og Leitz.

Obs! Vær opmærksom på, at lamineringsmaskiner opererer ved høj varme og vi fraråder derfor, at børn betjener dem alene.

Lamineringslommer 

Lyreco fører lamineringslommer fra Pavo og vores eget mærke Lyreco. Størrelserne er A4, A5 og A3 format i både klar og mat plast afhængig af, hvordan du ønsker, at dit materiale skal præsentere sig. De findes i variable tykkelser (my), som øger holdbarheden og stivheden i dit laminerede produkt. 

Husk! Lamineringsmaskiner kan håndtere forskellige tykkelser my, så sørg for at købe lommer og lamineringsmaskine, der passer sammen.

Ring til vores kunderådgivning på 70 100 500, hvis du har brug for vejledning.

Suppler med en indbindingsmaskine 

Til indbinding af rapporter, præsentationer, salgsmateriale og meget andet, kan en virksomhed lynhurtigt lave flotte mapper og bøger med en indbindingsmaskine.

Vi har tre typer indbindingsmaskiner: 

Til spiralryg i plast 
Til wireryg 
Til varmindbinding   

Plastiklommer, chartekker og elastikmapper - alternativer til laminering

Vil du gerne beskytte dit dokument men ikke laminere det, så findes der masser af andre løsningsmuligheder her i webshoppen. Vi har bl.a. plastiklommer og chartekker, der beskytter mod smuds og snavs men stadig gøre det muligt at tage dokumentet ud og redigere i det. Eller du kan også bruge en elastikmappe til at beskytte dokumentet. Fordelen ved en elastikmappe frem for en plastiklomme er, at det sørger for, at dokumentet ikke bliver bukket.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele: 

  • Se alle priser og online tilbud  
  • Bestil varer til dag-til-dag levering 
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag 

Vi lover dig 

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af landet 
√ Mulighed for fri fragt 
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage 

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 og vores rådgivere er klar til at svare dig mellem 8 og 16.30 på hverdage.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
se varianter
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco