Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Scanningsfarve
Optisk opløsning
Papirformat
Scannertype
Varemærke
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Scanner

  ( 2  produkter )

Scanner - find den type, der passer til dig 

En scanner er ikke bare en scanner. Til arkivering og dokumentation kan en scanner være et vigtigt værktøj til din arbejdsdag. I sortimentet finder du derfor forskellige typer scannere: 

  • Flatbed scanner 
  • Dokumentscanner 
  • Håndholdte scannere 
  • Printer med scanner

Og med forskellige fordele: 

  • Farvescannere 
  • Gråtone-scannere 
  • Scanner med høj scanningsfrekvens 
  • USB Hi-Speed interface '
  • Scan til Cloud 
  • Duplex-print (print på begge sider)

Hvordan gemmer man fra en scanner? 

Når du scanner et dokument eller et billede, har du med både Epson og Canon scannere mulighed for at vælge at gemme eller dele det, du scanner. Gem f.eks. som en pdf (dokument) eller jpg (billede). Du kan også vælge at gemme direkte på en usb-tilsluttet ekstern harddisk eller et usb stik. En anden smart mulighed er at lave en digital kopi, som du kan sende til modtageren via e-mail direkte fra scanneren.

Hvilken betydning har scanneropløsning 

Dpi (dot per inch = prikker per tomme) er betegnelsen for en scanners eller en printers opløsning. Desto højere dpi, desto højere detaljeringsgrad og kvalitet i billedet. En almindelig blæk- eller laserprinter har ofte en opløsning på 400 eller 600 dpi, men kan også med 1200 dpi. I vores sortiment af scannere finder du scannere med meget høj opløsning, som f.eks. 9600 x 9600 dpi. Sådan en scanner er perfekt til at scanne f.eks. billeder, der skal gemmes i så høj kvalitet og nøjagtig farvegengivelse som muligt. Find også scannere med en lavere dpi til opgaver, hvor kravet til farvegengivelse og kvalitet er mere moderat.

Hvor mange sider kan man scanne per minut? 

Kravet til dpi har betydning for, hvor hurtigt din scanner kan scanne. Fra Canon finder du scannere, der ved 300-dpi kan scanne en A4 side i farver på 10 sekunder. Epsons DS-530 farvescanner kan scanne op til 35 sider per minut og 70 billeder per minut. 

Ring til vores kunderådgivning på 70 100 500 for vejledning i den rigtige scanner til jeres behov.

Hvad er forskellen på en scanner og en kopimaskine? 

En scanner laver en digital kopi af et ikke-digitalt produkt som f.eks. dokumenter, billeder eller filmstrimler. Det betyder, at du kan tage ’kopier’ af f.eks. papirbilleder, så de kan gemmes på en ekstern harddisk eller et usb stik som et digitalbillede. En kopimaskine kopierer f.eks. et dokument over på endnu et stykke papir og er derfor ikke en digital løsning.

Hvad er en flatbed scanner? 

En flatbed scanner er den fleksible løsning, hvor du både kan scanne dokumenter, men også andre formater som f.eks. billeder, kvitteringer og filmstrips/dias. Du kan både scanne, kopiere, gemme som pdf og sende som e-mail direkte fra scanneren.

Hvad er en dokumentscanner? 

Som navnet antyder, er en dokumentscanner beregnet til at scanne dokumenter. Den er hurtigere end en flatbed scanner, til gengæld kan den ikke så meget andet. Med automatisk arkfødning kan du få scannet op til 30 sider per minut og 60 sider, hvis du vælger dobbeltsidet scanning. Scanner både sort/hvid og farvedokumenter. Disse modeller kan også sende direkte videre til e-mail, som billede, fil eller til server eller Cloud-løsning.

Scan på stedet med en en håndholdt scanner 

Den smarte løsning til dig, der har brug for hurtigt at kunne scanne dokumenter f.eks. hos en kunde eller leverandør. Nem arkindføring og strømtilførsel via USB, og du kan scanne på få minutter.  Fylder ikke meget og vejer lidt. Passer lige ned i tasken. 

Printer med scanner

Der findes også smarte multifunktionsprintere med indbyggede scannere. De kan meget af det samme som en enkeltstående scanner, men tilbyder dig muligheden for at samle f.eks. printer, scanner og fax i ét. 

Multifunktionsprinter med scanner - inkjetprinter
Multifunktionsprinter med scanner - laserprinter

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker hos Lyreco