Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at browse på vores hjemmeside, betragter vi det som din tilladelse til at bruge dem. Du kan ændre opsætningen eller få mere information på vores Brugsbetingelser og cookie-politik

Luk


OK
Luk

Error


Vent venligst...


Kategori
Kontorartikler (4068)
Kontortilbehør (518)
Lim (51)
Andet (2)
Se alle
Søg indenfor disse resultater
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Klæbetype
Permanent (2)
Varemærke
DANA LIM (2)
   

Vores mærkevareudvalg

       

Brug for hjælp?

70 100 500
Fra kl. 08:00 til 16:30
Kontakt os online

Grøn omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en grøn omstilling.

Se de seneste projekter!

Midlertidigt energitillæg
Markedsdynamikkerne påvirker Lyrecos forretning

Læs mere her

Andet

  ( 2  produkter )

Skolelim

Skolelim fra Dana Lim er en hvid, afvaskelig og vandbaseret lim, som er velegnet til papir, pap, stof og træ. Limen laver en tør og mat limfuge. Der er ingen opløsningsmidler i skolelim, og det er derfor meget anvendt til børns kreative leg og formning netop i skoler - deraf navnet: skolelim. Skolelim er nem at vaske af fingre, hænder, borde og stole med en våd klud og evt. lidt håndsæbe. Skolelimen tørrer klart og hurtigt op og giver en gennemsigtig og hård limfuge.

Hvor kan jeg købe skolelim?

Hos Lyreco fører vi Dana skolelim i to størrelser:

  • 1 liter
  • 100 ml

100 ml flasken er rigtig nem for børn selv at sidde med og lime deres kreative projekter op på papir, træ eller karton. 1 liter flasken er mere anvendelig til limning af større emner.

Tip! Den lille flaske skolelim kan nemt fyldes op fra den store flaske. På den måde løber børnene aldrig tør for lim og får glæde af selv at kunne lime deres ting uden at skulle håndtere en flaske, der måske kan føles lidt stor.

Hvorfor kan skolelim sikkert bruges af børn?

Fællesrådet for Formnings- & Hobbymaterialer er en forening af producenter, importører og forhandlere af hobbymaterialer i Danmark. Udover de lovmæssige krav, der er til limprodukter, har forening selv udarbejdet en række krav under A-mærket. Det sikrer, at hobbymaterialer, der skal bruges af børn og unge ikke unødigt  påvirker børnene, deres trivsel eller miljøet. Skolelim lever op til A-mærkets strenge sikkerhedskrav og er en af årsagerne til, at skolelim bliver brugt så flittigt i skoler og fritidsordninger. Dana lim er Danmarks største producent af lim, spartel- og fugemasse og har leveret kvalitetslim i over 85 år.

Suppler skolelim med mange andre slags lim

Vi har et stort udvalg af lim, som kan bruges til at lime mange forskellige materialer. Vi har helt sikkert også noget, der passer til jeres behov:

Limstifter - den klassiske løsning til pap og papir.
Universallim - all-round løsningen til mange forskellige materialer.
Skolelim - hvid, afvaskelig og vandbaseret velegnet til papir, pap, stof og træ.
Rollerlim - etui med lim i baner, du aldrig får lim på fingrene af.
Limpistoler - når du skal lime meget eller store flader.
Spraylim - 3 typer lim til hurtig, midlertidig eller permanent limning.
Superlim - eller Cyanoakrylatlim som binder på mellem 10 og 60 sekunder.

Mange af vores forskellige typer af lim er vandbaserede og syrefri, hvilket betyder, at du sagtens kan arbejde med dem uden beskyttende engangshandsker. For at undgå at få lim på fingrene kan et par handsker selvfølgelig stadig være en god ide.

Findes der miljøvenlig lim?

Hos Lyreco har vi stort fokus på at kunne tilbyde flere og flere grønne alternativer i vores kategorier. Lim er ingen undtagelse. Brug filteret i menuen til venstre og vælg vores grønne produkter. Bl.a. finder du verdens første miljøvenlige limstift fra UHU, hvor beholderen er produceret af 58% plantebaserede materiale og selve limen af 98% naturlige materialer.

Vi sender dig en e-mail når produktet er tilbage på lager igen.

product
Allerede kunde?
product
Allerede kunde?

BRUG FOR HJÆLP?

70 100 500

Kontakt os online her.

Verdenskendte mærker ... og vores eget brand, Lyreco