Používame cookies, aby sme zlepšili naše služby a aby sme vám vedeli dať ponuky, ktoré zodpovedajú vašim preferenciám. Ak budete pokračovať v prehľadávaní, budeme to považovať za súhlas s ich používaním. Ak chcete zmeniť vaše nastavenia alebo získať viac informácií, kliknite sem - Podmienky používania & Cookies Policy

Zatvoriť


OK
Zatvoriť

Error


Čakajte prosím...


Kompletný sprievodca službami Lyreco
Pomôžeme vám zabezpečiť všetko pre vaše pracovisko, aby ste sa mohli sústrediť na to dôležité Lyreco vám ponúka širokú škálu služieb na mieru, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám pomohli dosiahnuť vaše ciele.
Náš tím skúsených špecialistov vám pomôže s výberom tých správnych služieb pre vaše potreby, a to bez ohľadu na to, aké veľké alebo malé je vaše podnikanie.
V prípade záujmu o služby Lyreco
kontaktujte svojho obchodného zástupcu.
Náš tím skúsených odborníkov v oblasti OOPP vám ponúka profesionálne poradenstvo a individuálny prístup pri výbere tých najvhodnejších ochranných prostriedkov pre vaše pracovisko. Dôraz kladieme na funkčnosť, kvalitu a komfort.
 
 
Ponúknite svojim zamestnancom príjemné prostredie a zvýšte ich pracovný výkon možnosťou kvalitnej prestávky v práci so šálkou prémiovej zrnkovej kávy.
 
 
Zabezpečte nákladovo efektívne, ekologické a jednoduché riešenie pitného režimu pre vašich zamestnancov a návštevy.
 
 
Lyreco pre vás zabezpečí kompletný servis – od výberu vhodného produktu a typu potlače, cez samotnú výrobu až po doručenie k vám.
 
 
Aký typ stoličky potrebujete? Vyberte si model, materiál, farbu a komponenty a vytvorte si stoličku podľa vašich potrieb. Využite online nástroj, ktorý vám umožňuje navrhnúť si vlastnú stoličku podľa vašich individuálnych požiadaviek.
 
 
V prípade záujmu o služby Lyreco
kontaktujte svojho obchodného zástupcu.
Trvalo udržateľný výber od Lyreco
Pri nákupe produktov s označením trvalo udržateľného výberu od Lyreco si môžete byť istí, že kupujete výrobky, ktoré prešli hodnotením ich trvalej udržateľnosti.