Používame cookies, aby sme zlepšili naše služby a aby sme vám vedeli dať ponuky, ktoré zodpovedajú vašim preferenciám. Ak budete pokračovať v prehľadávaní, budeme to považovať za súhlas s ich používaním. Ak chcete zmeniť vaše nastavenia alebo získať viac informácií, kliknite sem - Podmienky používania & Cookies Policy

Zatvoriť


OK
Zatvoriť

Error


Čakajte prosím...


Reklamné predmety

Reklamné predmety sú viac ako len marketingový nástroj. Sú jedinečným spôsobom, ako sa spojiť so zamestnancami a zákazníkmi a vybudovať si trvalé vzťahy.
Potlačené reklamné predmety sú pre vás perfektnou voľbou, ak chcete:
• odmeniť verných zákazníkov,
• prilákať nových zákazníkov,
• prejaviť uznanie svojim zamestnancom,
• alebo budovať povedomie o vašej značke a firemnú identitu,
Či už vás zaujímajú reklamné perá, reklamný textil, firemné oblečenie alebo reklamné darčeky, tím špecialistov na reklamné predmety a potlač v Lyreco pre vás zabezpečí kompletný servis – od výberu vhodného produktu a typu potlače, cez samotnú výrobu až po doručenie k vám.
Vyberte si z viac ako 30 000 reklamných predmetov s možnosťou potlače!

Najobľúbenejšie kategórie reklamných predmetov

Objavte náš e-shop reklamných predmetov

• široký sortiment produktov na potlač
• zobrazenie skladovej dostupnosti produktov
• online vizualizácia loga na produktoch
• výber technológie potlače
• online kalkulácia potlače
• online dopytovací systém
• reklamné predmety na pár klikov

O vaše reklamné predmety sa postará tím špecialistov na reklamné predmety!

Typy potlače

Zabezpečujeme technológie potlače, ktoré vynikajú vysokou životnosťou a pri výšivkách a sieťotlači aj stálou farebnosťou.
• Sieťotlač
• Výšivka
• Gravírovanie
V portfóliu máme aj univerzálnejšie technológie potlače, ktoré sa veľmi dobre sa prispôsobujú zakriveným tvarom. Zároveň im nepredchádzajú žiadne zložité a nákladné prípravy, takže sú vhodné aj pre menšie objednávky.
• Tampónová tlač
• UV potlač
• Digitálna potlač

Často kladené otázky

Informácie o produktoch
Ako vybrať produkt? Vyberajte produkt priamo z nášho online katalógu www.promo.lyreco.website
Zaväzujem sa k nákupu pri odoslaní dopytu zo online katalógu? Nie, k ničomu sa nezaväzujete. Odosielate len dopyt na produkty. Na dopytovaný produkt obdržíte cenovú ponuku, ktorú je potrebné odsúhlasiť.
Kde nájdem podrobné informácie o produkte? Podrobné informácie o produkte ako veľkosť, farba, objem, druh materiálu a pod. je k dispozícií na našom online katalógu www.promo.lyreco.website priamo pri vybranom produkte.
Aké sú dostupné informácie o skladových zásobách? Stav skladových zásob uvádzame priamo pri produkte v našom online katalógu www.promo.lyreco.website, alebo si môžete nastaviť filter pri vyhľadávaní produktov.
Sú skladové zásoby, ktoré vidím na internete, aktuálne? Pri tričku, ktoré chcem objednať, je 0. Skutočne nemáte na sklade ani 5 kusov? Stavy skladu sa aktualizujú niekoľko krát za deň a ukazujú reálny aktuánly stav zásob.
Aké sú aktuálne doby dodania potláčaných produktov? Doba dodania je štandartne do 10 pracovných dní. Pri veľkých množstvách, produktoch na externých skladoch a technológiách potlače sa doba dodania môže líšiť. Možnú dobu dodnia si prosím overte vopred.
Potlač
Akú tlač vybrať? Technológia potlače závisí od materiálu, z ktorého je reklamný predmet vyrobený. Odporúčaná potlač je uvedená pri každom produkte v našom online katalógu.
Môžem si ten istý produkt potlačiť na viacerých pozíciach? Na rôzne produkty sa dá potláčať aj na viacerých pozíciach, všetko závisí od druhu potlače a konkrétneho produktu.
Koľko farieb sa dá maximálne potlačiť na produkt? Pri každom type produktu je iná možnosť technológie potlače. V online katalógu www.promo.lyreco.website nájdete všetky možnosti k potlači produktov.
Prečo sa jednotková cena potlačeného produktu líši v závislosti od množstva dopytovaného produktu? Cena potlače je zložená z prípravy na potlač a samotnej potlače produktov. Táto cena sa rozrátava na počet kusov. Čím je počet potlačených kusov vyšší, tým sa cena za 1ks tovaru znižuje.
Grafika a náhľady
Čo to znamená logo v krivkách/ vo vektoroch? Logo v krivkách je grafika, ktorá si zachová svoju ostrosť a kvalitu aj pri mnohonásobnom zväčšení (nevidíme pixely). Takto pripravenú grafiku vie tlačiar použiť na ďalšie spracovanie k potlači produktov.
Je potrebné mať hotovú grafiku pri dopytovaní produktu? Vopred pripravená grafika nám pômôže pri zvolení správnej technológie na potlač a pri správnom nacenení produktov. Ak nemáte ešte pripravenú grafiku, dokážeme Vám naceniť produkty na základe počtu farieb, ktoré by mala potlač obsahovať.
Čo je to Pantone farba? Číselné označenie medzinárodného odtieňa farieb - používa sa na jednoznačné určenie správneho odtieňa farby pri potlači.
Je možné zmeniť farbu loga pri objednávke? Áno, farba loga sa dá zmeniť podľa požiadaviek klienta.
Je možné po odsúhlasení grafického náhľadu meniť náhľad? Nie, po odsúhlasení grafického náhľadu nie je možné vykonávať zmeny v grafike. Odsúhlasené produkty idú automaticky do tlače.
Môžem vidieť grafický náhľad ešte pred odsúhlasením cenovej ponuky? Oficiálny náhľad je možné vidieť až po schválení oficiálnej cenovej ponuky, kedy na ňom začnú naši grafici pracovať. Predbežný náhľad si však môžete pozrieť na našej webovej stránke www.promo.lyreco.website, po nahraní Vášej grafiky. Nemusíte sa však obávať, výroba sa začne až keď nám odsúhlasíte oficiálny náhľad na tlač.
V prípade ďaľších otázok Kontaktujte priamo špecialistov na reklamné predmety mailom na cash.printed@lyreco.com alebo vášho obchodného zástupcu. Radi vám poradíme.