Používame cookies, aby sme zlepšili naše služby a aby sme vám vedeli dať ponuky, ktoré zodpovedajú vašim preferenciám. Ak budete pokračovať v prehľadávaní, budeme to považovať za súhlas s ich používaním. Ak chcete zmeniť vaše nastavenia alebo získať viac informácií, kliknite sem - Podmienky používania & Cookies Policy

Zatvoriť


OK
Zatvoriť

Error


Čakajte prosím...


oopp špecialisti

Dve spoločnosti, ktoré spájajú svoje sily

Od roku 2013 zahŕňa ponuka spoločnosti Lyreco aj osobné ochranné pracovné prostriedky (OOPP). Okrem širokej ponuky OOPP chceme našim zákazníkom poskytovať profesionálne a odborné poradenstvo v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Aby sme toto umožnili, v roku 2019 sme uskutočnili akvizíciu skupiny Intersafe. Podarilo sa nám tak spojiť dve spoločnosti s odbornými znalosťami v oblasti poskytovania výrobkov a služieb pre pracoviská. Spojením našich spoločných a vzájomne sa dopĺňajúcich silných stránok dokážeme našim klientom ponúknuť komplexné riešenie v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Spoločnosť Lyreco

Intersafe, ako člen skupiny Lyreco poskytuje komplexné riešenia v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci svojim zákazníkom, pôsobiacim kdekoľvek v Európe. Spoločnosť Intersafe tak pomáha spoločnosti Lyreco plniť jej poslanie, byť priekopníkom v oblasti udržateľného poskytovania produktov a služieb pre každé pracovisko tak, aby sa jeho zamestnanci mohli sústrediť na to najdôležitejšie.
Naša misia : "Chrániť zdravie a bezpečnosť zamestnancov na pracovisku s poslaním pomáhať spoločnostiam stať sa bezpečnými pracoviskami.“
spoľahlivý oopp partner

Zastúpenie v rámci celej európy

Pôsobí vaša spoločnosť a na európskej úrovni a má aktivity v celej Európe? Žiadny problém! Väčšina našich produktov je dostupná v celej Európe. Dokážeme splniť vaše požadavky v rámci OOPP vo všetkých krajinách.
OOPP špecialisti v Európe

Spoznajte naše produktové skupiny

Radi vám pomôžeme so všetkým, čo potrebujete v oblasti OOPP a bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Náš široký sortiment produktov vám zaručí, že nájdete ten správny produkt, ktorý bude vhodný pre vaše pracovisko.

.

Viac ako 4000 položiek v produktovom portfóliu OOPP

Spoznajte náš nový katalóg, ktorý obsahuje viac ako 4000 produktov. Nájdete v ňom všetky potrebné informácie o osobných ochranných pracovných prostriedkoch pre vaše pracovisko.

...POSKYTNÚŤ VÁM

TO NAJLEPŠIE MOŽNÉ RIEŠENIE.

Orientácia na zákazníka a bezpečnosť

Kombinácia našich silných stránok a odborných znalostí nám umožňuje ponúkať komplexný a medzinárodný sortiment produktov, služieb a riešení. Jedno riešenie pre všetky vaše potreby.
lyreco oopp referencia
 

Ja som veľmi spokojná. Lyreco je spoľahlivá firma, máme tam dobrý servis. Šírka sortimentu je úžasná a ešte sa aj stále rozširuje. A hlavne ten osobný prístup! Keď potrebujem niečo, tak volám [Petre Hantákovej] a vždy mi dobre poradí.

Bohumila Lyerová
Vedúca marketingu v Chára Sport