Používame cookies, aby sme zlepšili naše služby a aby sme vám vedeli dať ponuky, ktoré zodpovedajú vašim preferenciám. Ak budete pokračovať v prehľadávaní, budeme to považovať za súhlas s ich používaním. Ak chcete zmeniť vaše nastavenia alebo získať viac informácií, kliknite sem - Podmienky používania & Cookies Policy

Zatvoriť


OK
Zatvoriť

Error


Čakajte prosím...


Špecializovaná ponuka hygieny
Hľadáte produkty na dezinfekciu rúk do priestorov vašich kúpeľní či na povrchy?
Snažíte sa zabezpečiť vysoký hygienický štandard a zefektívniť prevádzkové náklady?
Naše zásobníky a dávkovače sú výbornou voľbou.

Samozrejmosťou v našej ponuke sú vhodné výrobky papierovej hygieny, ako utierky na ruky, do kuchyne či toaletný papier. Čistiace prostriedky na podlahy, povrchy, keramiku ako i osobnú hygienu máme k dispozícii v rôznych veľkostiach a s rôznou účinnosťou a zložením. Máte pocit, že chémie je priveľa a chcete šetriť životné prostredie? Aj ekologické produkty sú súčasťou našej ponuky hygienických prostriedkov.

Hygiena znamená čisté ruky, ale i čisté prostredie. Vyprázdnené koše, čistá podlaha, utretý prach a vydezinfikované povrchy, kde si zamestnanci bez obáv sadnú a pracujú, s chuťou sa posilnia na obed, alebo si vychutnajú prestávku na kávu. Týka sa to akéhokoľvek prostredia, či už pracujete v kancelárii, vo výrobe, zdravotníctve alebo v hoteloch. Riešenia pre oblasť hygieny od spoločnosti Lyreco pokrývajú všetky oblasti života.

VYBERTE SI SVOJU OBLASŤ PÔSOBENIA: