Používame cookies, aby sme zlepšili naše služby a aby sme vám vedeli dať ponuky, ktoré zodpovedajú vašim preferenciám. Ak budete pokračovať v prehľadávaní, budeme to považovať za súhlas s ich používaním. Ak chcete zmeniť vaše nastavenia alebo získať viac informácií, kliknite sem - Podmienky používania & Cookies Policy

Zatvoriť


OK
Zatvoriť

Error


Čakajte prosím...


 
kancelária
V kanceláriách a administratívnych budovách trávia ľudia viac ako 1/3 dňa. Prichádzajú, odchádzajú, stretávajú sa. Povrchy, ktorých sa dotýkajú sú preto sústavne znečisťované. Pocit hygienického bezpečia v prostredí kancelárie je preto veľmi dôležitý a nehovoríme len o dezinfekcii. Zanedbaná hygiena v kancelárii môže viesť k problémom tak s fyzickým, ale i s duševným zdravím.

A prečo je dôležité udržiavať hygienu v kancelárii? Čisté a upratané pracovné prostredie zvýši morálku a pocit šťastia zamestnancov, čo zvyšuje efektívnosť a produktivitu. Nezabúdajte ani na návštevy dodávateľov a klientov, znečistené prostredie ich môže odradiť a prísť o klienta pre nedostatočnú hygienu by nechcel nikto. 
 
Dezinfekčné a antibakteriálne prostriedky
 
Papierová hygiena
 
Čistiace prostriedky
 
Odpadové hospodárstvo
 
 
Upratovacie prostriedky
 
EKO produkty