Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


search.totalHits > 0 = false user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = false search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog
Jouw zoekresultaten ( 0  product )
Hier zijn enkele tips voor jouw zoekopdracht
  • - Controleer de spelling van jouw zoekopdracht
  • - Gebruik meer algemene termen
  • - Voer meer dan 1 woord in voor jouw zoekopdracht

CD etiketten: behoud het overzicht en label alle CD’s

 

Gebruik een CD etiket en weet direct wat er op de CD-ROM staat

 

Op de meest overzichtelijke manier CD’s bewaren? Gebruik dan labels, zo kun je in één oogopslag zien wat er op de CD staat. In de Lyreco webshop vind je CD etiketten die eenvoudig op de CD zijn te bevestigen en zich gemakkelijk laten beschrijven of bedrukken. Op deze manier staat het niet alleen op de CD gebrand, maar ook op jouw netvlies.

 

De Lyreco CD etiketten passen perfect op iedere CD

 

Alle CD etiketten van Lyreco voldoen aan hoge eisen met betrekking tot stevigheid, gebruiksgemak en doeltreffendheid. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat de opening in het midden altijd vrij blijft. Alle etiketten beschikken over de volgende kenmerken:

 

  • 2 jaar garantie

 

  • Geschikt voor laser- en inkjetprinter

 

  • Mat

 

  • Diameter van 114 mm

 

Bestel je CD etiketten nu online bij Lyreco

 

Kies snel welke CD etiketten bij jouw wensen aansluiten en wij regelen de rest. Overzichtelijkheid zorgt voor rust in de ruimte en in het hoofd. Ook voor gekleurde etiketten of transparante etiketten ben je bij Lyreco aan het goede adres.

 

Heb je vragen over onze producten of diensten? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je al je vragen ook aan je Lyreco vertegenwoordiger stellen.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

De beste merken vind je bij Lyreco: