Používáme cookies, abychom zlepšili naše služby a abychom Vám mohli poskytnout nabídku odpovídající Vašim preferencím. Pokud budete pokračovat v prohlížení, budeme to považovat za souhlas s jejich používáním. Pokud chcete změnit Vaše nastavení nebo získat více informací, klikněte zde - Podmínky používání & Cookies Policy

Zavřít


OK
Zavřít

Error


Čekejte, prosím


Specializovaná nabídka hygieny
Hledáte produkty na dezinfekci rukou do prostorů Vašich koupelen či na povrchy?
Snažíte se zabezpečit vysoký hygienický standard a zefektivnit provozní náklady?
Naše zásobníky a dávkovače jsou výbornou volbou.

Samozřejmostí v naší nabídce jsou vhodné výrobky papírové hygieny, jako utěrky na ruce, do kuchyně či toaletní papír. Čisticí prostředky na podlahy, povrchy, keramiku, stejně jako osobní hygienu, máme k dispozici v různých velikostech a s různou účinností a složením. Máte pocit, že chemie je příliš mnoho a chcete šetřit životní prostředí? I ekologické produkty jsou součástí naší nabídky hygienických prostředků.

Hygiena znamená čisté ruce, ale i čisté prostředí. Vyprázdněné koše na odpad, čistá podlaha, setřený prach a dezinfikované povrchy, kde si zaměstnanci bez obav sednou a pracují, s chutí si dají oběd, nebo si vychutnají přestávku na kávu. Týká se to jakéhokoliv prostředí, ať už pracujete v kanceláři, ve výrobě, zdravotnictví nebo v hotelech. Řešení pro oblast hygieny od Lyreca pokrývají všechny oblasti života.

VYBERTE SI SVOU OBLAST PŮSOBENÍ: