Používáme cookies, abychom zlepšili naše služby a abychom Vám mohli poskytnout nabídku odpovídající Vašim preferencím. Pokud budete pokračovat v prohlížení, budeme to považovat za souhlas s jejich používáním. Pokud chcete změnit Vaše nastavení nebo získat více informací, klikněte zde - Podmínky používání & Cookies Policy

Zavřít


OK
Zavřít

Error


Čekejte, prosím


PPE specialists

Dvě společnosti, které spojují svoje síly

Od roku 2013 zahrnuje nabídka společnosti Lyreco také osobní ochranné pracovní prostředky (OOPP). Kromě rozsáhlého sortimentu osobních ochranných pracovních prostředků chceme našim zákazníkům poskytovat také profesionální a odborné poradenství v oblasti bezpečnosti. Abychom to mohli realizovat, učinili jsme v roce 2019 akvizici společnosti Intersafe Group. Podařilo se nám tak spojit dvě společnosti se silnými odbornými znalostmi v oblasti poskytování řešení pro pracoviště. Spojením našich společných a vzájemně se doplňujících silných stránek jsme schopni nabídnout našim klientům odpovědi na nejkritičtější bezpečnostní rizika zahrnující ochranu pracovníků ve vysoce rizikovém prostředí.

Společnost Lyreco

Jako společnost patřící do skupiny Lyreco poskytuje Intersafe komplexní řešení jednotlivých bezpečnostních otázek ve vysoce rizikových prostředích, ať už naši klienti provozují své aktivity kdekoli v Evropě.
Společnost Intersafe tak pomáhá společnosti Lyreco naplňovat její poslání stát se průkopníkem v oblasti udržitelného poskytování toho, co každé pracoviště potřebuje, aby se jeho pracovníci mohli soustředit na to nejdůležitější.
Naše vize : "Ochrana bezpečnosti a zdraví zaměstnanců pomáhá společnostem stát se lepším místem pro práci".
spolehlivý oopp partner

Zastoupení v rámci celé evropy

Působí Vaše organizace na evropské úrovni a provozuje aktivity po celé Evropě? Žádný problém! Většina našich produktů je dostupná v rámci celé Evropy. Jsme tak schopni podpořit vaše bezpečnostní předpisy napříč všemi státy.
OOPP specialisti v Evrope

Prozkoumejte naše produktové skupiny

Rádi vám pomůžeme se vším, co potřebujete v oblasti osobních ochranných pracovních prostředků, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Naše rozsáhlá nabídka výrobků vám zaručí, že dostanete tu správnou ochranu, která se je potřebná pro vaše pracoviště.

.

Více než 4000 položek v produktovém porftoliu OOPP

Seznamte se s naším novým katalogem, který obsahuje více než 4000 produktů. Naleznete zde všechny potřebné informace o osobních ochranných pracovních prostředcích pro Vaše pracoviště.

...POSKYTNOUT VÁM

TO NEJLEPŠÍ MOŽNÉ ŘEŠENÍ.

Orientace na zákazníka a bezpečnost

Kombinace našich silných stránek a odborných znalostí nám umožňuje nabízet ucelenou a mezinárodní řadu produktů, služeb a řešení. Jedno řešení pro všechny Vaše potřeby.
lyreco oopp reference
 

Já jsem velmi spokojená. Lyreco je spolehlivá firma, máme dobrý servis. Šířka sortimentu je úžasná a ještě se stále rozšiřuje. A hlavně ten osobní přístup! Když potřebuji něco, tak volám [Petře Hantákové] a vždy mi dobře poradí.

Bohumila Lyerová
Vedoucí marketingu v Chára Sport