Používáme cookies, abychom zlepšili naše služby a abychom Vám mohli poskytnout nabídku odpovídající Vašim preferencím. Pokud budete pokračovat v prohlížení, budeme to považovat za souhlas s jejich používáním. Pokud chcete změnit Vaše nastavení nebo získat více informací, klikněte zde - Podmínky používání & Cookies Policy

Zavřít


OK
Zavřít

Error


Čekejte, prosím


Reklamní předměty

Reklamní předměty jsou více než jen marketingový nástroj. Jsou jedinečným způsobem, jak se spojit se zaměstnanci a zákazníky a vybudovat si trvalé vztahy.
Potištěné reklamní předměty jsou pro vás perfektní volbou, pokud chcete:
• odměnit věrné zákazníky,
• přilákat nové zákazníky,
• projevit uznání svým zaměstnancům,,
• nebo budovat povědomí o Vaší značce a firemní identitu.
Ať už vás zajímají reklamní pera, reklamní textil, firemní oblečení nebo reklamní dárky, tým specialistů na reklamní předměty a potisk v Lyrecu pro vás zajistí kompletní servis – od výběru vhodného produktu a typu potisku, přes samotnou výrobu až po doručení k vám.
Vyberte si z více než 30 000 reklamních předmětů s možností potisku!

Nejoblíbenější kategorie reklamních předmětů

Objevte náš e-shop reklamních předmětů

• široký sortiment produktů pro potisk
• zobrazení skladové dostupnosti produktů
• online vizualizace loga na produktech
• výběr technologie potisku
• online kalkulace potisku
• online poptávací systém
• reklamní předměty na pár kliků

O Vaše reklamní předměty se postará tým specialistů na reklamní předměty!

Typy potisku

Zajišťujeme technologie potisku, které vynikají vysokou životností a při výšivkách a sítotisku i stálou barevností.
• Sítotisk
• Výšivka
• Gravírování
V portfoliu máme také univerzálnější technologie potisku, které se velmi dobře přizpůsobují zakřiveným tvarům. Zároveň jim nepředcházejí žádné složité a nákladné přípravy, takže jsou vhodné i pro menší objednávky.
• Tamponový tisk
• UV potisk
• Digitální potisk

Často kladené dotazy

Informace o produktech
Jak vybrat produkt? Vybírejte produkt přímo z našeho online katalogu www.promo.lyreco.website
Zavazuji se k nákupu při odeslání poptávky z online katalogu? Ne, k ničemu se nezavazujete. Odesíláte jen poptávku na produkty. Na poptávaný produkt obdržíte cenovou nabídku, kterou je potřeba odsouhlasit.
Kde najdu podrobné informace o produktu? Podrobné informace o produktu, jako velikost, barva, objem, druh materiálu apod., je k dispozici na našem online katalogu www.promo.lyreco.website přímo u vybraného produktu.
Jaké jsou dostupné informace o skladových zásobách? Stav skladových zásob uvádíme přímo u produktu v našem online katalogu www.promo.lyreco.website, nebo si můžete nastavit filtr při vyhledávání produktů.
Jsou skladové zásoby, které vidím na internetu, aktuální? U trička, které chci objednat, je 0. Skutečně nemáte na skladě ani 5 kusů? Stavy skladu se aktualizují několikrát za den a ukazují reálný aktuální stav zásob.
Jaké jsou aktuální doby dodání potiskovaných produktů? Doba dodání je standardně do 10 pracovních dnů. U velkých množství, produktů na externích skladech a technologií potisku se doba dodání může lišit. Možnou dobu dodání si prosím ověřte předem.
Potisk
Jaký tisk vybrat? Technologie potisku závisí na materiálu, ze kterého je reklamní předmět vyroben. Doporučený potisk je uveden u každého produktu v našem online katalogu.
Můžu si tentýž produkt potlačit na více pozicích? Na různé produkty lze potlačovat i na více pozicích, vše závisí na druhu potisku a konkrétním produktu.
Kolik barev lze maximálně potisknout na produkt? U každého typu produktu je jiná možnost technologie potisku. V online katalogu www.promo.lyreco.website naleznete všechny možnosti k potisku produktů.
Proč se jednotková cena potištěného produktu liší v závislosti na množství poptávaného produktu? Cena potisku je složena z přípravy na potisk a samotného potisku produktů. Tato cena se rozpočítává na počet kusů. Čím je počet potištěných kusů vyšší, tím se cena za 1 ks zboží snižuje.
Grafika a náhledy
Co to znamená logo v křivkách/ve vektorech? Logo v křivkách je grafika, která si zachová svoji ostrost a kvalitu i při mnohonásobném zvětšení (nevidíme pixely). Takto připravenou grafiku může tiskař použít k dalšímu zpracování k potisku produktů.
Je potřeba mít hotovou grafiku při dotazování produktu? Předem připravená grafika nám pomůže při zvolení správné technologie pro potisk a při správném nacenění produktů. Pokud nemáte ještě připravenou grafiku, dokážeme Vám nacenit produkty na základě počtu barev, které by měl potisk obsahovat.
Co je Pantone barva? Číselné označení mezinárodního odstínu barev – používá se pro jednoznačné určení správného odstínu barvy při potisku.
Lze změnit barvu loga při objednávce? Ano, barvu loga lze změnit dle požadavků klienta.
Lze po odsouhlasení grafického náhledu měnit náhled? Ne, po odsouhlasení grafického náhledu nelze provádět změny v grafice. Odsouhlasené produkty jdou automaticky do tisku.
Mohu vidět grafický náhled ještě před odsouhlasením cenové nabídky? Oficiální náhled lze vidět až po schválení oficiální cenové nabídky, kdy na něm začnou naši grafici pracovat. Předběžný náhled si však můžete prohlédnout na naší webové stránce www.promo.lyreco.website, po nahrání vaší grafiky. Nemusíte se však obávat, výroba začne, až když nám odsouhlasíte oficiální náhled na tisk.
V případě dalších otázek Kontaktujte přímo specialisty na reklamní předměty emailem na cash.printed@lyreco.com, nebo vašeho obchodního zástupce. Rádi vám poradíme.