Používáme cookies, abychom zlepšili naše služby a abychom Vám mohli poskytnout nabídku odpovídající Vašim preferencím. Pokud budete pokračovat v prohlížení, budeme to považovat za souhlas s jejich používáním. Pokud chcete změnit Vaše nastavení nebo získat více informací, klikněte zde - Podmínky používání & Cookies Policy

Zavřít


OK
Zavřít

Error


Čekejte, prosím


Vítejte v úklidovém systému
Jsme rádi, že vás pro úklid vašeho zařízení zaujal jednoduchý, účinný a bezpečný systém P&G Professional. Tento systém vám přináší kompletní řešení profesionální řady značek Jar, Mr. Proper a Ariel pro účinné mytí nádobí, odstraňování nečistot a praní prádla.
Na této stránce naleznete materiály, které vám pomohou jednoduše začít a pomohou vašim zaměstnancům správně, bezpečně a efektivně používat výrobky profesionální řady v souladu s hygienickými požadavky.
Tyto materiály doporučujeme umístit na dobře viditelné místo poblíž výrobků a oblastí úklidu.
Bezpečnostní a produktové listy naleznete v detailu u jednotlivých výrobků v e-shopu Lyreco.

Chcete vědět, které výrobky použít na úklid konkrétní plochy nebo prostoru?

Stáhněte si brožuru návodů a zjistěte, se kterými výrobky P&G Professional uklidíte různé typy prostor – od recepce přes kancelář, jídelnu, kuchyňku až po toaletu. Jednoduše, účinně a bezpečně.

Nabídka výrobků P&G

Sanitační plány a návody

Stáhněte si materiály, které vám pomohou při úklidu! V sanitačních plánech naleznete informace jak a kde jednotlivé výrobky používat, klasifikace nebezpečnosti, u dezinfekčních výrobků jsou uvedeny účinné dezinfekční látky i doba jejich působení. Všechny materiály vám poslouží nejen při úklidu, ale také při různých hygienických kontrolách.