Wereldwijde aanwezigheid

Internationale voetafdruk Lyreco

Duurzame werkplekoplossingen leveren in 40 landen

Samenwerking tussen verschillende continenten

We hebben een uitgebreide internationale aanwezigheid ontwikkeld om in te spelen op specifieke lokale behoeften en om contracten op regionaal en wereldwijd niveau te beheren. We opereren in 40 landen over vier continenten, waarbij we nauw samenwerken met leveranciers en klanten om de circulaire economie tot de standaard te maken in de werkplaatsindustrie.

Daarnaast zijn we actief in 25 landen in Europa en Azië met 17 lokale dochterondernemingen en een expertisecentrum voor veiligheid op de werkplek. Om onze invloed verder uit te breiden, hebben we een netwerk van 13 strategische distributiepartners opgezet. Zij bedienen 15 extra markten in Noord-, Centraal- en Zuid-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

Lyreco world map
Lyreco Azië

Internationaal bedrijf verankerd in lokale markten

Of het nu gaat om kantoren, industriële locaties of bouwterreinen, en of het nu kleine of grote bedrijven betreft, de werkplek en werkmethoden variëren van land tot land.

Met een doordachte aanpak van lokale marktbehoeften en een toewijding om duurzame oplossingen te leveren die elke werkplek vereist, garanderen we een betrouwbare en tijdige levering van innovatieve oplossingen, waar ter wereld we ook actief zijn. Onze verkoop- en logistieke professionals, specialisten, chauffeurs en klantenserviceteams zijn lokaal aanwezig om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de specifieke behoeften van onze lokale klanten.

partners

Een sterk netwerk van distributiepartners

Om onze internationale klanten te helpen de werkomgeving overal waar ze actief zijn te optimaliseren, hebben we een netwerk opgebouwd van zakenpartners die experts zijn in hun lokale markt.

Dit netwerk bedient 15 landen op vier continenten: een unieke internationale dekking op het gebied van benodigdheden en diensten voor de kantoor- en werkomgeving.

UITBREIDING VAN ONZE AANWEZIGHEID IN AZIË

In 2019 hebben we Deskright overgenomen, een marktleider op het gebied van werkplekken in Singapore.

Dankzij onze complementaire sterke punten kunnen we de klantervaring verder verbeteren en zijn we de ideale partner voor bedrijven in Singapore.

deskright
Persoonlijke ondersteuning

Persoonlijke ondersteuning voor onze internationale klanten

We ondersteunen inkopers bij complexere internationale inkopen van werkplekproducten door uiteenlopende en specifieke vereisten te faciliteren met zo weinig mogelijk contracten.

Er is één aanspreekpunt voor onze internationale klanten:

  • contractvoorbereiding: coördinatie van onze lokale deskundige partners voor de consolidatie van en onderhandeling over de internationale aankoop van producten en diensten 
  • contractbeheer: coördinatie van vereiste lokale aanpassingen in termen van producten en diensten, prestatieopvolging in termen van kwaliteit van diensten
  • contractbeoordeling op multinationaal niveau: een 360° overzicht door gegevensconsolidatie en één enkele bedrijfs- en servicebeoordeling op regelmatige basis