rickshaw

Nabijheid

Van selectie tot levering, wij zijn er om je te ondersteunen

Mensen vormen het hart van ons bedrijf. Wij zorgen ervoor dat u alle ondersteuning krijgt die u nodig hebt om een geweldige werkomgeving voor uw werknemers te creëren. 

Met 8.000 verkoopadviseurs, agenten van de klantendienst, logistieke operatoren en leveringsteams in 25 landen, plaatst Lyreco menselijke nabijheid, engagement en expertise centraal in de klantenervaring. 

Onze geografische nabijheid garandeert dat we de lokale marktbehoeften begrijpen en u kunnen ondersteunen met advies op maat en producten op maat om de veiligheid, het welzijn, de productiviteit en de efficiëntie op uw werkplek te verbeteren.

a man with a headset

Onze eigen klantenservice

We weten dat je met iemand wilt praten die jou, je cultuur en je markt begrijpt. Iemand die je kunt vertrouwen en die je alle antwoorden kan geven die je nodig hebt.

Daarom bevinden al onze klantenservicecentra zich in ons lokale hoofdkantoor, waar we ook actief zijn in Europa en Azië.

Levering

Een eigen bezorgdienst

En ‘last but not least’: we weten dat het altijd leuk is om een bekend gezicht aan je deur te zien. 

In de meeste landen waar we actief zijn, hebben we onze eigen lokale bezorgers in dienst. 

Chauffeurs die hun eigen individuele routes rijden, zodat uw pakket door dezelfde chauffeur wordt afgeleverd. Onze medewerkers van Logistiek en Bezorging staan altijd klaar voor onze klanten.

two people in ppe

Experts and specialisten

Veel gebieden van de werkomgeving vereisen scherpe expertise om te voldoen aan complexe regelgeving en behoeften van werknemers.

Onze gespecialiseerde teams bieden advies op maat en op maat gemaakte producten en oplossingen, zodat u de beste keuzes kunt maken voor uw werkomgeving, met de nadruk op:

  1. Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) 
  2. Hygiëne en schoonmaak 
  3. Ergonomie, Meubilair, inrichting van kantoorruimtes 
  4. Koffie oplossingen, in exclusieve samenwerkingsverbanden met merken zoals Catunambú, Kalahari, etc.