Lyreco Nederland

Lyreco in Nederland

Jouw lokale partner, met een internationaal netwerk
Benelux vestigingen

Lyreco in Nederland

Sinds  de  overname  van  de lokale bedrijven Kando (in 1989) en Ahrend (in 2005) is Lyreco actief in Nederland. Met meer dan 100 commerciële medewerkers staan wij hier elke dag opnieuw voor je klaar. Zo ben je zeker van de beste service met een grondige kennis van de lokale behoeften. Persoonlijk contact, service en maatwerk zijn de sleutelwoorden in onze aanpak.

Zo is in onze vestiging te Utrecht niet alleen onze klantenservice gevestigd maar bevindt zich hier een heus Customer Experience Center.  We misten namelijk een fysieke plek waar we de klant kunnen laten zien wat we allemaal verkopen. En pen of schrijfblok kan je eenvoudig meenemen om te tonen maar voor heel wat producten en oplossingen is dit een stuk lastiger. We willen de klant ter plekke laten beleven wat Lyreco biedt: koffie moet je proeven, meubilair moet je zien, een stoel moet je uitproberen,…

Dit Customer Experience Center is een plek waar de zintuigen van onze klanten centraal staan en waar onze producten en oplossingen tot leven komen. Op die manier kunnen we zowel nieuwe als bestaande klanten meenemen in de wereld van Lyreco.

experience center

Neem alvast een virtueel kijkje

Wandel virtueel rond, en ontdek zo de kantoorinrichting, het Covid-19 aanbod, de Lyreco Print Solutions, onze koffie en thee-oplossingen en zoveel meer. 

Laat je volledig onderdompelen in de Lyreco Experience! 

Distributiecentrum

Lyreco Benelux uitgelicht

1989
opstart in Benelux
11
regionale distributiecentra
700
werknemers in Benelux
11.000
producten op voorraad
32.000
m² distributie-centrum
99,4%
bestellingen geleverd binnen één werkdag
Lyreco truck

Lokale distributiecentra

De distributie van de goederen gebeurt vanuit het centrale Benelux warehouse, gelegen in Luik (België). Van daaruit worden alle bestellingen naar 1 van onze 4 regionale Nederlandse overslagcentra gebracht en de volgende werkdag op jouw werkplek geleverd.

Lokale oplossingen

CO2-neutrale levering

Lyreco truck

CO2-neutraal papier

Bomen

Koffie- en theeoplossingen

koffiecorner