teams with blue t shirt drone

Mensen & waarden

Een omgeving creëren waarin onze mensen kunnen innoveren en zich kunnen ontwikkelen

We handelen met respect, zorg en eerlijkheid in onze relaties met elkaar, onze partners en de gemeenschappen waarin we actief zijn en leven.

Onze mensen zijn het kloppende hart van Lyreco. Zij stellen ons in staat om het voortouw te nemen en een geweldige werkdag te creëren door middel van onze producten, diensten en advies op maat.

Daarom streven we ernaar om onze teams, waar ze ook werken en wat hun missie ook is, de best mogelijke werkervaring te bieden in een veilige en inclusieve omgeving.

Nabijheid

Partners in de zoektocht naar een betere werkwereld

Met 8.000 verkoopadviseurs, klantenservice-medewerkers, logistieke medewerkers, bezorgteams en ondersteunende functies in 25 landen hebben we de lokale kennis en wereldwijde connecties om samen met onze klanten geweldige duurzame werkplekken te creëren. Onze mensen hebben een passie voor het maken van een positieve impact op de wereld door het pad te effenen voor een evenwichtigere, veiligere en gezondere manier van werken. 

We werken daar waar onze klanten zijn en bouwen sterke relaties op om de unieke uitdagingen waar zij voor staan te begrijpen en hen te helpen de juiste oplossingen te vinden, vandaag en morgen. 

Ontdek hoe onze teams het verschil maken en bekijk onze vacatures op onze carrièrewebsite. 

medewerkers

De basis voor onze cultuur

Respect voor mensen en voor de planeet is een van onze vier kernwaarden die onze mensen leiden en inspireren, en die als basis dienen voor elke beslissing die we nemen. We streven ernaar integer te handelen en nauw samen te werken met al onze belanghebbenden om hoge ethische normen te handhaven in onze hele waardeketen. 

Onze Ethische Code beschrijft en bevestigt de principes en gedragsregels waaraan we ons verbinden. Deze dient als referentie in ons dagelijks werk en in onze relaties met onze klanten en partners.

ONZE WAARDEN

EXCELLENTIE

hand poke

IN ALLES WAT WE DOEN PROBEREN WE PERFECTIE NA TE STREVEN.

PASSIE

hands crossed

WE GEVEN ECHT OM ONZE KLANTEN.

RESPECT

hands hold plant

WE GELOVEN IN VERTROUWEN, RESPECT EN ETHISCH GEDRAG.

WENDBAARHEID

hands pointing

WE ANTICIPEREN, INNOVEREN EN PASSEN ONS AAN VERANDERINGEN AAN.

Lees verder