Rode_Man_Lopend

SAFETY

Intersafe, a Lyreco company logo

Twee experts bundelen hun krachten

Vanaf 2013 omvat het Lyreco-aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Naast een uitgebreid aanbod aan PBM's willen we onze klanten ook op een duurzame manier passende expertise omtrent veiligheidsaangelegenheden aanbieden. Daarom heeft de Lyreco Group in 2019 Intersafe overgenomen.  Zo zijn we erin geslaagd om twee bedrijven samen te brengen met een sterke expertise in het bieden van veiligheidsoplossingen voor werkplekken in verschillende industrieën. Door onze gedeelde en complementaire sterke punten te combineren, kunnen we onze klanten oplossingen bieden voor de meest cruciale veiligheidsrisico's, waardoor de bescherming van werknemers in een breed scala aan omgevingen, van laag risico tot hoog risico, gewaarborgd is.

Afhankelijk van uw lokale situatie leveren we conforme, innovatieve veiligheidsproducten, -diensten & -oplossingen met of zonder het Intersafe-merk, maar in elk geval met de 'Intersafe-expertise'. Onze focus gaat echter verder dan het leveren van producten, want we streven ernaar onze klanten duurzaam te ondersteunen met diepgaande kennis en begeleiding.

Over Intersafe

In de loop der jaren is Intersafe uitgegroeid tot een leverancier van complete oplossingen voor persoonlijke veiligheid, met een brede expertise in zowel gezondheids- en levensbedreigende risico's als productiviteitskwesties met betrekking tot de individuele veiligheid van werknemers.

Meer weten

Remote video URL

 

Safety Circle

Safety Circle

De invoering van de veiligheidscirkel heeft tot doel bedrijven te ondersteunen bij het creëren van een veilige werkomgeving en tegelijkertijd de optimalisatie van processen te bevorderen. Door stapsgewijs de cirkel te doorlopen, worden gebieden geïdentificeerd die verdere ontwikkeling vereisen. Dit leidt niet alleen tot verbeterde veiligheid, maar ook tot optimalisatie van operationele processen. De geïntegreerde aanpak stelt bedrijven in staat om alomvattend te focussen op veiligheid en procesefficiëntie, en bevordert een cultuur van voortdurende verbetering en duurzame groei.