People laughing at camera

Jouw ontwikkeling eerst

"Ik kan zijn wie ik wil"

Lyreco, dat is

Fun

fun

Groeien

Groeien

Teamwork

Team

Wij geloven in de ontwikkeling van onze mensen. Als je bij Lyreco werkt zit je nooit met je duimen te draaien! Je zal voortdurend nieuwe vaardigheden en kennis ontwikkelen met de hulp van ons lokale Learning & Development Team.

Wij geloven in een omgeving die je creativiteit en innovatie inspireert en beloont, door het stimuleren van de ondernemersgeest in het bijzonder. Er bestaat niet zoiets als een dom idee en er is niets mis met het reiken naar de top! Ons succes is volledig te danken aan onze medewerkers - een reden waarom we ons inzetten voor het werven, behouden en ontwikkelen van het toptalent op de markt.

In de talentenserre van Lyreco maakt het niet uit of je nu een kiempje bent dat we 4 keer per dag moeten bewateren of een zeldzame exotische plant. We willen dat je groeit. En daar investeren we met plezier in. 

Picture of Lyreco CEO

Om het verschil te kunnen blijven maken, is het van fundamenteel belang dat onze teams permanent toegang hebben tot de nieuwste kennis en de meest recente businesstrends.

Gregory Lienard

CEO Lyreco Groep

HOE BIEDEN WE EEN PERMANENTE MOGELIJKHEID OM OPLEIDINGEN TE VOLGEN?

LinkedIn Learning focus

In januari 2019 heeft Lyreco de implementatie van e-learning oplossingen versneld door LinkedIn Learning te gebruiken. LinkedIn Learning biedt een permanente toegang tot kwalitatief hoogstaande online cursussen. De oplossing omvat alle aspecten van Lyreco's activiteiten: strategisch management, marketing, logistiek, klantenervaring, innovatie en geavanceerde technologieën (IOT, block chains, kunstmatige intelligentie, enz.). Het is gericht op het ondersteunen van onze teams in hun wens om hun huidige competenties te vergroten en nieuwe competenties te verwerven in een context van de snelle evolutie van onze markten en de snelle digitalisering van onze bedrijfsactiviteiten.

Linkedin learning

4 belangrijkste opleidingsgebieden

VERKOOPSTRAINING OP MAAT

Verkoopstraining

In al onze vestigingen krijgen de verkoopmedewerkers een uitgebreid trainingsprogramma aangeboden, op maat van het bedrijf.

LEIDERSCHAPS-TRAINING VOOR MANAGERS

Leiderschapstraining

Alle managers krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan specifieke management- en leiderschapstrainingen om ze hun rol en verantwoordelijkheid ten volle te kunnen opnemen.

FOCUS OP VEILIGHEID VOOR LOGISTIEKE MEDEWERKERS

logistiek

Bij de trainingen voor logistieke medewerkers ligt de focus in de eerste plaats op hun veiligheid en gezondheid tijdens het uitoefenen van hun job.

Opleiding

Opleidingen

We stellen ons niet de vraag of je een opleiding wil, maar welke opleiding je zou willen. Zowel intern als extern heb je de keuze uit een waaier aan trainingsmogelijkheden om het onderste uit de kan te halen. Zin om je carrière intern een volledig nieuwe draai te geven? Dan doe je dat gewoon!

Anna Chen

Elke dag leer ik bij en groei ik. Niet alleen als grafisch ontwerper, maar ook als persoon door samen te werken en feedback te krijgen. 

Anna Chen

Graphic Designer

team bespreking

Lyreco (really) cares

Lyreco Cares is een doorlopend initiatief waaronder we al onze interne welzijnsacties lanceren. En dat zijn er best wat. Maandelijks wordt er minstens één initiatief op poten gezet. Van een assertiviteitscursus tot gratis fruit, we willen dat iedereen zich hier gewoon goed voelt.

Eva Wittockx

Lyreco zorgt ervoor dat we onze job optimaal kunnen uitvoeren op de baan, zo genieten we van tal extra voordelen.

Eva Wittockx

Sales Representant

Lyreco college

Lyreco College: like a boss

Collega’s met leiderschapsambities krijgen bij ons de kans om in een carrière concorde te stappen. Met het Lyreco College Programma stomen we collega’s klaar voor een managementfunctie. Of je nu Chauffeur of Marketing Officer bent.

Niels Bekaert

Na 1 jaar dienst heb ik de kans gekregen om een team te leiden. Kortom, Lyreco biedt kansen!

Niels Bekaert

Team Captain Marketing Officers