Lyreco truck

Logistiek & Leveringen

Een soepele klantervaring

Met een slagingspercentage van 95% voor tijdige, volledige levering de volgende dag, is Lyreco de toonaangevende inkoop- en supply chain-expert van werkplek-, kantoorbenodigdheden en PBM's in Europa en Azië.

Als uw partner kunnen wij u helpen om efficiënter te werken, de kosten beter in de hand te houden en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Wat uw behoeften aan werkplekproducten en -oplossingen ook zijn, waar u zich ook bevindt, wij ondersteunen u bij de overstap van meerdere leveranciers naar slechts één.

warehouse

Geïntegreerde logistiek en levering

Met 20 nationale distributiecentra en 146 regionale herdistributie-eenheden in 19 landen in Europa en Azië heeft Lyreco een krachtig supply chain-netwerk ontwikkeld. Deze faciliteiten worden aangevuld door een netwerk van vertrouwde logistieke en leveringspartners. 

We investeren voortdurend in het optimaliseren van onze opslagcapaciteit en voorraadbeschikbaarheid, het verbeteren van pick- en leveringsprocessen, het verbeteren van de werkomstandigheden en het verminderen van de milieu-impact van onze magazijnen en leveringsvloot. 

Levering dezelfde dag 

Meer dan 3.000 logistieke medewerkers en chauffeurs ondersteunen onze best-in-class dagelijkse bezorgservice. De toewijding van onze mensen in combinatie met ons distributienetwerk zijn essentieel om dit te garanderen: 

  1. Al meer dan 20 jaar een succespercentage van meer dan 95% bij leveringen 
  2. Snelle en flexibele levertijd 
  3. Meerdere locaties en last-mile levering: direct op het bureaublad, in de kast van de klant, bij de printer... 

Continue reading