Pakketje

Teamwork

11.000 producten, 1 prioriteit: klanten ontzorgen op de werkplek

Als totaalleverancier van werkplekproducten en -diensten maken we het leven van onze klanten makkelijker. Waar we voor staan: 1 aanspreekpunt voor (bijna) alle werkplekbehoeften. Naast onze online aanwezigheid houden we in real life graag een vinger aan de pols. Met een eigen Lyreco vertegenwoordiger van vlees en bloed, een e-commerce support en onze customer service beschikken onze klanten over een team dat hen bij elke schakel helpt. 

Reis die een bestelling aflegt

Anthony Janssens

1. Marketing inspireert

Door samen met de grootste leveranciers nauwgezet te volgen wat er leeft op de werkvloer weten we als geen ander hoe we het leven op elk type werkplek kunnen vergemakkelijken. Onze klanten inspireren, daar begint het mee. 

 

Sales

2. Sales ondersteunt

We vinden het belangrijk om onze klanten niet te reduceren tot algoritmes. Door het persoonlijk contact met onze Lyreco vertegenwoordigers voelen we hoe we hen écht kunnen helpen. 

 

 

 

 

Webshop

3. Bestelling wordt geplaatst

Via onze uitgebreide webshop en gebruiksvriendelijke app hebben onze klanten in een paar muisklikken en swipes toegang tot 11.000 producten. 

 

 

 

 

Levering

4. Orderpicker verzamelt

Na de bestelling schieten onze orderpickers meteen in gang om onze belofte waar te maken: vandaag besteld, morgen geleverd.

 

 

Chauffeur

5. Levering wordt geleverd

Eindelijk, le moment suprême! Na een hele rit komt de levering aan en dat slechts 24u na bestelling.

 

Customer service

6. Customer Service helpt

Voor onze klantenservice is geen enkele vraag of opmerking te veel. Elke oplossing is maar een telefoongesprek of mailtje verwijderd.

 

 

Finance

7. Finance checkt

 

 

 

 

Lyreco wil deel uitmaken van jouw avontuur!

 

Vacatures