SPECIALISATION & EXPERTISE

Expertise en specialisatie

Gezondheid & veiligheid, hygiëne en welzijn

Bij Lyreco streven we ernaar om uitmuntende, duurzame werkomgevingen te creëren. Of het nu gaat om complexe regelgeving of het welzijn van werknemers, wij hebben de expertise om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes om jouw werkomgeving te verbeteren.

Onze gespecialiseerde teams kunnen u ondersteunen bij het beheer van drie specifieke onderdelen op de werkvloer, met name: veiligheid & PBM's, hygiëne & reiniging, koffiepauzes.

PBM & industriële oplossingen 

Naast het wereldwijd aanbieden van een uitgebreid assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) en industriële oplossingen, bieden we onze Europese klanten veiligheidsexpertise, versterkt door de overname van Intersafe, een gerenommeerde veiligheidsspecialist en toonaangevende PBM-leverancier in Frankrijk en de Benelux.

Remote video URL

Ontdek ons PBM aanbod op de webshop

 

Hygiënespecialist

Hygiënespecialisten op de werkplek

Onze interne hygiëne-experts staan voor je klaar met specialistische ondersteuning op het gebied van milieuvriendelijke en innovatieve hygiëneproducten.

Lyreco heeft een uitgebreid assortiment van essentiële hygiëne- en reinigingsproducten ontwikkeld om onze klanten altijd waar voor hun geld te bieden. Lyreco reinigingsmiddelen en microvezeldoeken zijn gecertificeerd met het EU-milieukeurmerk, dat milieuvriendelijke producten en efficiëntie garandeert.

Lyreco coffee solutions

Lyreco Koffie oplossingen: een exclusieve samenwerking met Catunambú

Sinds 2019 is Lyreco samen met Catunambú een exclusieve samenwerking aangegaan. Samen streven we naar de perfecte combinatie van smaak en service. 

LYRECO COFFEE SOLUTIONS LOGO JPG

Geniet nu dagelijks van (h)eerljike Lyreco Coffee Solutions. Ontdek het verhaal en lees meer over Catunambú, Kalahari en Tea Quiero. 

 

Lees verder