Team

Afdelingen

Wat je ambities ook zijn, bij Lyreco hebben we zeker een functie die bij jou past! Of je nu interesse hebt in logistiek en transport, sales of customer service. De mogelijkheden zijn oneindig, zeker als je het volgende onthoudt:

Jobhoppen mag, zolang je maar bij ons blijft.

marketing

Marketing

Op het snijpunt van cijfers en gevoel

In een wereld gedomineerd door hashtags, likes, data, content en communities willen we onze klanten geven wat ze willen op het juiste moment. Zelfs al ze eigenlijk zelf nog niet weten wat ze willen en wanneer ze dat willen. Hun aandacht is kostbaar, maar wij zorgen ervoor dat we deze aandacht verdienen. Hoe we dat het beste doen kan jij ons vertellen! In ons ‘likelaboratorium’ krijg je de ruimte om je creatieve ei te leggen. 

Sales

Sales

Online verkopen. Offline betoveren

Toenemende automatisering kleurt het professionele leven en dat is goed nieuws, want zo kan men zich focussen op waar het echt om draait: onze klanten inspireren. Onze hechte salesteams bewijzen elke dag dat Lyreco met mensen het verschil maakt.  Met (h)echte klantencontacten gebaseerd op vertrouwen houd jij je eigen carrièretouwtjes in handen. 

sales support

Sales Support

Achter sterke klantenrelaties zit… Jij

Als ondersteunde kracht sta je jouw sales collega’s bij om de klant van begin tot einde de Lyreco experience te bieden. Met je cijfermatige oog voor detail en administratieve skills duw je je salescollega’s in een hogere versnelling.

Customer service

Customer service

Mensen blij maken is jouw specialiteit

Als professioneel glimlachverschaffer zorg jij ervoor dat onze klanten vrolijk worden als ze aan Lyreco denken. Als geen ander weet je dat fouten maken menselijk is, maar het is hoe je ermee omgaat wat het verschil maakt.   

distributie & transport

Logistiek en transport

Een cruciaal tandwiel in een geoliede machine

99,4% van de bestellingen komen binnen de 24u na bestelling aan bij de klant en daar zorg jij samen met je collega’s voor. Met het nodige enthousiasme bezorg jij onze klanten niet enkel hun bestelling, maar trakteer je hen keer op keer op een extra glimlach.  

Finance

Finance

Zorgvuldig met komma’s, nog zorgvuldiger met mensen

Lyreco is een gezond familiebedrijf dat op stabiele grond alle groeikansen grijpt. Dit kunnen we enkel door de juiste financiële keuzes te maken. Bij Finance bestaat je wereld niet enkel uit cijfers, maar wordt er ook gesteund op jouw ‘menszijn’.  Van het benaderen van laatbetalers tot het stroomlijnen van kosten, jouw werk heeft een impact op iemand. 

HR

Human Resources

De drijvende kracht achter onze mensenmotor

Onze mensen zijn ons dierbaar. Bij HR bouw jij mee aan een duurzaam personeelsbeleid. Bovendien sta je mee in voor de groei van onze mensen. Met zowel administratieve als sociale skills beheer jij onze mensenportefeuille. 

Lyreco wil deel uitmaken van jouw avontuur!

Vacatures