People - Meeting

Progress by Lyreco

Együttműködünk partnereinkkel a fenntartható fejlődés érdekében

Az együttműködés kulcsfontosságú a fenntartható fejlődés eléréséhez, és a partnerekkel való együttműködés elengedhetetlen bolygónk jobb jövőjének megteremtéséhez.

Erőforrásaink és szaktudásunk egyesítése révén komplex kihívásokkal tudunk megbirkózni, új megoldásokat hozunk létre, és jelentős változást érhetünk el, amely végső soron az emberek és a bolygó javát szolgálja.

Az Progress ( előrehaladást) továbbra is támogatni fogjuk:

  • aktívan meghallgatjuk ügyfeleinket és együttműködünk beszállítóinkkal a fejlődés érdekében
  • etikai keretek vezetünk be minden tevékenységünkbe, és együttműködést biztosítunk azonos ambíciókkal és érdekekkel rendelkező partnerekkel
  • minden érdekelt felet tájékoztatunk a fenntartható kezdeményezésekről és a legjobb gyakorlatokkal kapcsolatos tapasztalatainkról (Ecovadis, Carbon Disclosure Project, ISO 26000:2021)

Céljainkat továbbra is az alábbiak által fogjuk elérni:

  • minden érdekelt fél megismertetése etikai kereteinkkel (beleértve a GDPR-t is)
  • a legfontosabb fenntarthatósági teljesítménymutatók beillesztése alkalmazottaink teljesítményjelentésébe
  • vásárlóink felelősségteljesebb fogyasztásra való ösztönzése (fenntarthatósági díjak, stb.)
  • beszállítóink bevonása a felelősségteljesebb termelésbe
Hands clapping together

Partnereink

Hiszünk abban, hogy az együttműködés a fenntarthatóbb világ megteremtésének kulcsa. 

Célunk, hogy továbbra is innovatív módon javítsuk környezeti lábnyomunkat, és érdekelt feleinkkel együttműködve úttörő szerepet vállaljunk a fenntartható munkahelyi megoldások bevezetésében. 

Fenntarthatósági stratégiánk mutatja az utat a fenntarthatósági céljaink eléréséhez és tevékenységeink folyamatos fejlesztésének elősegítéséhez.

Group Supplier Day 2022 - Awards

Szállítók napja

Minden évben megrendezzük a Group Supplier Day napot, hogy feltárjuk, hogyan támogathatjuk beszállítóinkat a felelősségteljesebb termelésben. 2023-ban munkatársaink és beszállítóink a belgiumi Brüsszel közelében gyűltek össze, hogy ötleteket cseréljenek és inspirációt merítsenek egymás projektjeiből. 

Ezen a napon értékeljük és díjazzuk egyes beszállítóinkat is. A minősítés négy egyformán fontos kritériumon alapul: fenntarthatóság, logisztika, versenyképesség és kategóriamenedzsment teljesítmény.

Ugyanezek az értékelési szempontok érvényesek a többi országban is ahol működünk, ahol az éves díjakat helyi szinten adják át.

 

Jobboldalt: Beszállítók napja 2022 – Díjazás

handshake

Tanúsítványok és azonosítók

Büszkék vagyunk arra, hogy nemcsak saját környezetvédelmi és közösségi elveinkhez tartjuk magunkat, hanem a nemzetközileg elismert szabványok és tanúsítványok követelményeinek is megfelelünk. 

Az átláthatóság lehetővé teszi számunkra, hogy bizalmat építsünk az érdekelt feleinknél, és biztosítsuk az együttműködést a fenntarthatóbb munkahelyre való átállás felgyorsításán, miközben mindent megteszünk a bolygónk védelme érdekében.

Szeretne többet megtudni?

Olvassa el a fenntarthatóságról szóló jelentésünket

Olvasson tovább