People are holding a plant in their joined hands

Felelősségvállalás és fenntarthatóság

Elkötelezettek vagyunk a tartós pozitív változások előmozdítása iránt

A Lyrecónál tisztában vagyunk azzal, hogy a bolygónk és az emberek védelméhez való hozzájárulás érdekében tett intézkedések mindannyiunk elkötelezettségét megkövetelik, és a teljes ellátási láncunkkal együtt kell fellépnünk a fenntarthatóság terén való előrehaladás érdekében. Minden évben javítjuk a fenntarthatósággal kapcsolatos hosszú távú szerepvállalásunkat azzal a céllal, hogy megerősítsük elkötelezettségünket a felelősségteljesebb gyakorlatok iránt, és biztosítsuk, hogy olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik legalább osztják aggodalmainkat és törekvéseinket.

A kiválóság elérése nemcsak a kiváló minőségű termékekről és szolgáltatásokról szól, hanem arról is, hogy minden egyes lépésünk összhangban legyen fenntarthatósági törekvéseinkkel, és megfeleljen ügyfeleink elvárásainak:

  • Olyan termékek forgalmazása, amelyek hozzájárulnak a bolygó és az emberek védelméhez
  • az etika és a megfelelőség biztosítása minden olyan országban, ahol beszállítóink működnek,
  • a csomagolás minimalizálása,
  • környezetbarát folyamat fejlesztése a megrendeléstől a szállításon át a termék élettartamának végéig
Green leaf

Fenntarthatósági stratégiánk három pillérre épül: bolygó, emberek és fejlődes. Ez azt a törekvésünket fejezi ki, hogy csökkentsük tevékenységünk bolygónkra gyakorolt hatását, pozitív hatást gyakoroljunk az emberekre, és fejlődést érjünk el a teljes értékláncunkban.

rice fields

Eredményeink

picto rickshaw

-40%

CO2-kibocsátás (1. és 2. körbe tartozó kibocsátás) 2019 óta

Csapataink egy közös cél érdekében dolgoznak: felelősségteljesen cselekszünk, hogy minimalizáljuk a Lyreco környezeti hatásait a folyamataiban és az értékláncában, a beszállítóinktól az ügyfeleinkig.

leaf

36%

2022-ben a felelősségteljes termékekből származó eladásaink aránya

A „Sustainable Selection” segít az ügyfeleinknek abban, hogy olyan termékeket válasszanak, amelyek hozzájárulnak a bolygó és az emberek védelméhez.

sdg goals

A Lyreco támogatja az ENSZ Globális Szerződését, valamint az ENSZ fenntartható fejlődési céljait Goals

2004-ben a Lyreco az irodai ellátási ipar első vállalataként csatlakozott az ENSZ Globális Egyezményéhez (UNGC), amely demonstrálja a fenntarthatóság iránti hosszú távú elkötelezettségét. E globális kezdeményezés támogatásával vállaltuk, hogy évente beszámoljunk az UNGC tíz alapelve és a fenntartható fejlődési célok megvalósításában elért haladásunkról.

Picture of Lyreco CEO

Mi, a Lyreco munkatársai, valóban hisszük, hogy a körkörös gazdaság a legjobb módszer a felelősségteljes növekedés elérésére. Azáltal, hogy üzletünket 2025-re körkörös gazdasággá alakítjuk, döntő lépést teszünk teljesítménycéljaink és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk még szorosabb összehangolása felé.

Gregory Lienard

A Lyreco Group vezérigazgatója

Sustainable by lyreco

Lyreco Sustainable Selection

Az elmúlt években gyorsan fejlődtek a fenntartható trendek és követelmények, magának a terméknek minden aspektusától kezdve a csomagoláson át az életciklus végéig.

023-ban elindítjuk a „Sustainable Selection by Lyreco” első változatát, a beszállítókra és termékekre vonatkozó új, progresszív értékelési módszertanunkat. Célunk, hogy jobban kiszolgáljuk ügyfeleinket olyan termékekkel, amelyek hozzájárulnak a bolygó és az emberek védelméhez.

Szeretne többet megtudni?

OLVASSA EL FENNTARTHATÓSÁGI BESZÁMOLÓNKAT

Olvasson tovább