Office buildings

Közelség és elérhetőség

A munkahelyi igények kiválasztásától kezdve a kézbesítésig

Munkatársaink a vállalkozásunk szíve. Biztosítjuk, hogy ügyfeleink minden szükséges támogatást, szakmai tanácsot, segítséget vagy megoldást megkapjanak.

A Lyreco az emberi közelséget, elkötelezettséget és szakértelmet helyezi az ügyfelek elégedettségének középpontjába. 8000 értékesítési tanácsadó, ügyfélszolgálati munkatárs, logisztikai szolgáltató és kézbesítő csapat 25 országban.

Ez a földrajzi közelség garancia az egyes piacok sajátos igényeinek kielégítésére: globális szereplő, helyi piaci szakértő.

two men shake hand

Értékesítési tanácsadóink segítenek Önnek

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb, személyre szabott támogatást és szolgáltatásokat nyújthassuk Önnek, kifejlesztettünk egy rendkívül gyorsan reagáló szervezetet, amely könnyen alkalmazkodik az egyes ügyfelek igényeihez.

Munkatársaink az Ön rendelkezésére állnak a lehető legjobb szolgáltatás és megtakarítások biztosítása érdekében – személyes értékesítési tanácsadó, az e-megoldásokat támogató csapat, az ügyfélszolgálati munkatársak és a helyi kézbesítési csapat.

A szervezet méretétől függetlenül büszkék vagyunk arra, hogy a legmagasabb színvonalú ügyfélszolgálatot nyújtjuk Önnek. Segítünk Önnek céljai hatékony és költségtakarékos megvalósításában.

a man with a headset

Ügyfélszolgálat

Tudjuk, hogy szívesebben beszél valakivel, aki megérti Önt.

Ezért minden ügyfélszolgálati központunk, függetlenül attól, hogy Európában vagy Ázsiában működünk, a helyi központunkban találhatók.

Road

Belső logisztikai és szállítási csapatok

És végül, de nem utolsó sorban. Tudjuk, hogy nagyon jó ismerős arcot látni az küszöbön.

Ezért a legtöbb országban, ahol működünk, saját futárokat alkalmazunk, akik az egyes útvonalakon dolgoznak. Így mindig ugyanaz a futár kézbesíti a csomagot. Logisztikai munkatársaink és futárjaink problémamentes szállítást biztosítanak.

two people in ppe

Szakértők és specialisták

Egészség és biztonság, higiénia és takarítás, mellékhelyiség-kezelés, ergonómia és irodai elrendezés, fenntarthatóság... a munkakörnyezet egyes területei alapos szakértelmet igényelnek.

A Lyreco szakértői csoportok az ügyfelek rendelkezésére állnak, hogy személyre szabott tanácsokat és megoldásokat kínáljanak a következő területeken:

  • Személyi védőfelszerelés
  • Higiénia és takarítás
  • Ergonómia, bútorok, irodaterület elrendezése
  • Harapnivaló és kávé exkluzív partnerségben olyan ismert prémium márkákkal, mint a Nespresso Business Solutions