lyreco riksha

Közelség és elérhetőség

A munkahelyi igények kiválasztásától kezdve a kézbesítésig

Vállalkozásunk középpontjában az emberek állnak. Gondoskodunk arról, hogy Ön minden szükséges támogatást megkapjon ahhoz, hogy nagyszerű munkakörnyezetet teremthessen munkatársai számára. 

A 25 országban 8000 értékesítési tanácsadóval, ügyfélszolgálati munkatárssal, logisztikai operátorral és kézbesítő csapattal rendelkező Lyreco az emberi közelséget, elkötelezettséget és szakértelmet helyezi az ügyfélélmény középpontjába. 

Földrajzi közelségünk jelenti a garanciát arra, hogy ismerjük a helyi piaci igényeket, és személyre szabott tanácsokkal és termékekkel támogatjuk Önt a munkahelyi biztonság, jóllét, produktivitás és hatékonyság növelésében.  

a man with a headset

Ügyfélszolgálat

Tudjuk, hogy ön olyan valakivel szeretne beszélni, aki megérti önt, a kultúráját és a piacát. Akiben megbízhat, és aki minden kérdésére választ tud adni.  

Ezért minden ügyfélszolgálati központunk – legyen az Európában vagy Ázsiában – a helyi székhelyünkön működik.  

Delivery guy in green cap

Helyi logisztikai és kézbesítési csapatok

Végül, de nem utolsósorban, tudjuk, hogy mindig jó érzés egy ismerős arcot látni az ajtóban. 

A legtöbb országban, ahol jelen vagyunk, saját helyi kézbesítőket alkalmazunk,  

akik saját útvonalakon dolgoznak, így a csomagot mindig ugyanaz a sofőr szállítja ki Önnek. Logisztikai és kézbesítési munkatársaink soha nem hibáznak ügyfeleink kiszolgálásában. 

 

two people in ppe

A téma szakértői és szakemberei

A munkahelyi környezet számos területe nagy szakértelmet igényel, hogy megfeleljen a bonyolult szabályozásoknak és a munkavállalók elvárásainak.  

 

Szakértői csapataink személyre szabott tanácsadást, termékeket és megoldásokat nyújtanak, hogy Ön a lehető legjobb döntéseket hozhassa meg munkakörnyezete számára, az alábbiak tekintetében:  

 

  1. Egyéni védőeszközök  
  2. Higiénia és takarítás  
  3. Ergonómia, bútorok, irodahelyiségek elrendezése  
  4. Kávémegoldások, exkluzív partnerségben olyan prémium kávémárkákkal, mint a Nespresso Solutions