Hands clapping together

Partnereink

Az, ahogyan a fenntarthatóbb gyakorlatok létrehozása során megközelítjük ökoszisztémánkat.

Fenntarthatósági céljaink elérése és minden tevékenységünk folyamatos fejlesztésének támogatása érdekében elengedhetetlen a partnerek és harmadik felek hosszú távú bevonása felelős üzleti stratégiánkba és intézkedéseinkbe.

 

 

Ügyfeleink

Minden csatornán keresztül megvalósítottuk az omni-channel ügyfélszolgálatot, ügyfeleink elvárásainak megfelelően. Az ügyfeleink információi alapján a társadalmi és környezeti felelősségvállalást azonosítottuk az egyik fő kérdésként.

Ezért dolgoztunk ki felelősségteljes vásárlási támogatási megoldásokat, például a környezeti kalkulátort, időt szánunk a legjobb gyakorlatok megosztására és azonosítására a Fenntarthatósági Napokon és a Fenntarthatósági Díjak kiadása során.

Olaf from Lyreco Germany and 3 people from MTU

Az MTU és a Lyreco szoros együttműködése zökkenőmentes feldolgozást, optimalizált folyamatokat és fenntartható termékek forgalmazását teszi lehetővé. Ebben az összefüggésben szeretnék mindenkit arra ösztönözni, hogy tegyen meg mindent a saját vállalata fenntarthatóságának javításáért. 

Andreas Regnier

Az MTU beszerzési menedzsere, a 2018-as Lyreco Germany Sustainability Award nyertese

Beszállítóink

A Lyreco vállalatnál a folyamatos fejlesztés nemzetközi programján keresztül együttműködünk saját márkánk beszállítóival. Ez magában foglalja a tisztességes kereskedelmet, valamint az etikai szabályok elfogadását és tiszteletben tartását. A szállítók velünk együttműködve elkötelezettek a Lyreco beszerzési alapelveinek, etikai kódexének és ellenőrzési folyamatának betartása mellett.

people shaking hands

A felelős gyakorlatok népszerűsítése

Folyamatosan törekszünk beszállítóink körében a becsületes gyakorlatok népszerűsítésére a Beszállítók napján és a díjak kiosztásán, valamint a Zöld fa értékelési módszertanon keresztül.

Az elszámoltathatósági és fenntarthatósági normáink következetes betartásának biztosítása érdekében kidolgoztunk egy eljárást a beszállítók fenntarthatóságának értékelésére.

a woman smiling

Rendszeresen megosztjuk a fenntarthatósággal kapcsolatos információkat a Lyrecoval, és segítjük egymást ezen a területen. Együtt dolgozunk azon is, hogy az érintett régiókat a legközelebbi termelésből/gyárakból szállítsuk a szállítás minimalizálása érdekében.

Päivi Rissanen

Az UPM igazgatója, papírszállító a NEW FUTURE márkanév alatt

Logisztikai partnereink és beszállítóink

A munkahelyi termékek egyik első forgalmazójaként a világon különleges felelősséggel tartozunk annak biztosításáért, hogy logisztikai partnereink betartsák környezetvédelmi elveinket. Ezt úgy tesszük, hogy a fenntarthatósági rendelkezéseket beépítjük a szerződéseinkbe, amelyek lehetővé teszik számunkra a folyamatos fejlesztésre alkalmas projektek kidolgozását, például az alacsony kibocsátású kezdeményezést.

3 trucks aligned

A partnerségünk üzleti dimenzióján túl a Lyreco-val való együttműködés a fenntarthatósági politikánkat is támogatja. A Lyreco társadalmi felelőssége egyértelműen inspirációt jelent az olyan konkrét intézkedések végrehajtásához, mint például a Principado Etikai Kódex meghatározása és a mexikói zöld közlekedés fejlesztése.

Alejandro Torre

A Principado Mexico vezérigazgatója, a Lyreco disztribúciós partnere 2014 óta

Megbízható harmadik felek

Vállalati fenntarthatóságunk részeként együttműködünk a kormányokkal, a jogi hatóságokkal és a tanúsító szervekkel annak érdekében, hogy ügyfeleink tisztességes külső képet kapjanak felelősségteljes gyakorlatunkról. Nemzetközi forgalmazóként betartjuk a helyi törvényeket minden olyan országban, ahol üzleti tevékenységet folytatunk.

sdg goals

Elkötelezettségünk az ENSZ fenntartható fejlődési céljai iránt

Tágabb perspektívából a Global Compact és az Emberi Jogi Klub tagjaként követjük az ENSZ ajánlásait a 17 fenntartható fejlődési cél által lefedett területeken.

A girl is in front of a board

Civil szervezetek és helyi jótékonysági szervezetek

Elkötelezettek vagyunk a jobb társadalmi és környezeti gyakorlatok biztosítása érdekében tevékenységeink során. Munkatársaink részt vesznek a helyi közösségi programokban, valamint a szociális vállalkozásokkal folytatott együttműködési projektekben.

A Care civil szervezettel együttműködve létrehoztuk saját jótékonysági programunkat, a Lyreco For Education programot, amely a világ minden táján segíti a gyermekeket és serdülőket az oktatáshoz való hozzáférésben.

a woman smiling

2010 óta a CARE oktatási projekteket fejleszt Brazíliában, Madagaszkáron és jelenleg Kambodzsában a Lyreco támogatásával. Közös célunk a jobb oktatás biztosítása a diákok számának hosszú távú növelése érdekében. Sok mindent elértünk már együtt!

Nathalie Rosselot

Corporate Partnership Director, Care France

Olvasson tovább