tail management LP

Beszerzés menedzsment

Optimalizálja költségeit és egyszerűsítse beszerzéseit

A nagy vállalatoknál a közvetett költségek általában csak az üzleti költségek 20%-át teszik ki. Ezek azonban az ellátási lánc akár 80%-át is képviselhetik. Ezek a kiadások gyakran alacsony értékű, általában töredezett tranzakciók, melyek megnehezítik nemcsak a költségek nyomon követését, hanem az erőforrások elosztását is e költségek kezelésére.

A hatékony tail spend menedzselés alapvető elem annak kapcsán, hogy minél többet hozzunk ki az ilyen típusú kiadásokból a költségfelügyeleten és a nyereségesség javításán keresztül. Legyen a Lyreco partnere, és segítünk csökkenteni a közvetlen és közvetett költségeit!

back to work suppliers consolidation

Ez ismerősen hangzik?

A beszállítói számlák 80%-a a kiadásoknak csak 20%-át teszi ki:

  • Túl sok beszállító alacsony költséggel.
  • A beszállítók nem tartják be a megállapodást.
  • Maximális terhelhetőség.
  • Átláthatatlan költségek.
  • Az alacsony értékű kiadások széttagolt megközelítése.

Auditálási szolgáltatásaink segítségével támogatást tudunk nyújtani Önnek a tail spend menedzselés terén. 

blue

A végfelhasználói kiadások kezelésének előnyei

visibility of your spending

LÁTHATÓ

Hatékony beszerzési menedzsment

Vegye át a kiadások láthatóságának irányítását. Egy jelentést kap egyetlen formátumban, és így nem vesztegeti az idejét több forrásból származó információkra. Ez lehetővé teszi, hogy gyarapítsa szállítói adatait, és végső kiadásait a céljainak megfelelően irányítsa.

cost reduction icon white

KÖLTSÉG

A vásárlóerő növelésének költségeinek csökkentésével

A szerződés teljesítésének, a nagyobb mennyiség beszerzésének és a kevesebb egyszeri vásárlásnak köszönhetően következetes kiadások jelennek meg, a legjobb ajánlatot adva a végső kiadásokra.

easy control on contract performance

1 CÉG

A szerződéses teljesítésmenedzsment megkönnyítésére

Az ellátási lánc csökkentése azt jelenti, hogy könnyebben kezelheti és nyomon követheti a szerződés teljesítését.

compliance and Buy-in procurement icon white

KÉNYELEM

Könnyen követhető terv

Együtt fogunk működni a végfelhasználói vásárlás növelése érdekében. A megfelelés növekszik, mivel a felhasználók az online piaci árakkal összhangban elérhető hatalmas termékkínálathoz férnek hozzá.

Medias and contact

E-közbeszerzés

Szolgáltatási kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsuk azokat az eszközöket és erőforrásokat, amelyekre szüksége van a munka jobb elvégzéséhez. Elkötelezett Lyreco csapatunk országtól és technológiától függetlenül lehetővé teszi, hogy teljes mértékben  prioritásaira összpontosítson, miközben mi minden másról gondoskodunk:

  1. Az online elérhető termékek teljes választéka.
  2. 100%-os valós idejű készletinformáció.

Az e-katalógusoktól az e-számlákig a Lyreco tökéletes integrációt kínál bármely beszerzési alkalmazással: Ariba, Commerce, One platformok, Oracle, SAP EBP / SRM és mások. Egységes informatikai platformunk megkönnyíti a globális és helyi megvalósítást, ezáltal könnyen kiterjesztve az e-közbeszerzési kezdeményezéseket. Bármi legyen is a dokumentum típusa és protokollja (xCBL, EDI stb.), egyszerűen és biztonságosan léphet kapcsolatba a Lyreco-val.

Olvasson tovább